OCIJENI
Adresa: Šubićeva 42 Nova tržnica Kvatrić, lokal br. 6
10000, Zagreb
Telefon:
01 4613 908 01 4613 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mesnica-donvito.com/

Radno vrijeme

:
Pon - Petak: 06:30 - 17:00; Subota: 06:30 - 15:00; Nedjelja: 07:00 - 13:00
Djelatnosti: Mesnica, ribarnica
Catering, priprema i dostava hrane
Ključne riječi: prodaja svježeg i pečenog mesa - mesnica - suhomesnti proizvodi - meso za roštilj - obrađeno meso - svinjetina - junetina - teletina - odojak - janjetina - ovčetina - pureći file - lungić
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mesnica Don Vito osnovana 1998. temelji se na obiteljskoj tradiciji, kvaliteti mesa i usluge te povjerenju naših kupaca.

U našoj ponudi je široki spektar mesnih proizvoda baziranih na domaćem uzgoju, visokoj kvaliteti i HACCP standardu.
Sve naše proizvode jednostavno i brzo prilagođavamo vašim zahtjevima i potrebama bez obzira da li se radi o svježem mesu, pečenom mesu ili suhomesnatim proizvodima.

Na dnevnoj bazi unapređujemo kvalitetu usluga i proizvoda za naše kupce, fizičke i pravne osobe. Zahvaljujući našim kupcima te kvaliteti naših proizvoda i naše usluge, trenutno poslužujemo više od 2.000 kupaca sa više od 54.000 kg svježeg mesa, te brojke rastu iz dana u dan.

Posjetite nas na Kvatriću, a za narudžbe pećenog mesa kontaktirajte nas ili posjetite web stranicu.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4613 908 01 4613 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI