OCIJENI
popust 10%

Prenatalno i postnatalno vježbanje

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 17.05.2023. 00:00

Pripremite se za majčinstvo s našim specijaliziranim programom prenatalnog i postnatalnog vježbanja! Nudimo vam jedinstvenu priliku da održite tjelesnu kondiciju, jačate mišiće i osnažite se prije i nakon dolaska vaše bebe.

Naš program prenatalnog vježbanja osmišljen je kako bi vam pomogao održati vitalnost tijekom trudnoće. Kroz nježne vježbe istezanja, jačanja mišića i tehnika disanja, podržavamo vašu tjelesnu pripremu za porođaj. Sve vježbe su prilagođene vašem stupnju trudnoće i fizičkim mogućnostima.

Nakon dolaska vaše bebe, pridružite nam se na našem postnatalnom programu vježbanja. Ovdje ćete dobiti priliku jačati mišiće, poboljšati fleksibilnost i obnoviti snagu. Naše vježbe su sigurne i usmjerene na obnavljanje mišića trbuščića, leđa i zdjeličnog područja kako biste se brže oporavili od porođaja.

Odobravamo 10% popusta na prvu mjesečnu članarinu za prenatalno i postnatalno vježbanje.

https://www.instagram.com/prenatal_by_marija_havel/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI