Sudski tumač za njemački jezik

0 pregleda/dan | Objavljeno: 16.07.2019. 15:31

Sudski tumač za njemački jezik prevoditeljske agencije STUDIUM ponuditi će Vam ovjereni prijevod osobne dokumentacije sa njemačkog i na njemački jezik po najpovoljnijoj cijeni u Zagrebu.

Suradnjom s prevoditeljskom agencijom STUDIUM dobivate vrhunsku prevoditeljsku uslugu na koju ćete se sigurno oslanjati i u budućnosti. Obratite nam se s povjerenjem jer nama je svaki klijent - prvi klijent.

http://www.studium-jezici.hr/sudski-tumac/sudski-tumac-za-njemacki

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4002 060 01 4002 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta