OCIJENI

Polutrajne ekstenzije trepavica-Lash perfect

2 pregleda/dan | Objavljeno: 26.03.2024. 19:51

Ekstenzije su polutrajne, te traju ovisno o životnom ciklusu prirodnih trepavica koje rastu kroz neprestano nadopunjavanje. Potrebno je njegovati ih svakih 3-5 tjedana.
Ekstenzije su sintetičke i napravljene od jedne niti poliesterskog vlakna. Postupak ugradnje ekstenzija ugodan je, siguran i ne šteti vašim prirodnim trepavica. Korištenje vodootpornih maskara ne preporuča se, ali zato postoji posebna maskara koja ne šteti vašim ekstenzijama. Lash Perfect ekstenzije trebaju minimalnu njegu. Nužno je izbjegavati ulja, navlaživače, losione, kreme, ukljanjivače šminke sa očiju i vodootporne maskare, jer će isti oslabiti ljepljivu vezu vaših ekstenzija. Prirodna ulja za kožu, trljanje, grebanje i povlačenje će skratiti vijek vašim ekstenzijama.
Lash Perfect ekstenzije za trepavice namijenjene su isključivo za profesionalnu upotrebu te moraju biti ugrađene kod certificiranih profesionalaca.

https://fdf.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI