Adresa: Kružna ulica 79
10 000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6217 836 01 6217 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tumac-njemacki-ceski.com
http://www.perkovicz.de
http://perkovicz.de/

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Ključne riječi: češki njemački sudski tumač prevoditelj davor perković prevođenje ovjereni prijevod
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ČEŠKi

Profesionalni prevoditelj i sudski tumač za češki i njemački jezik sam još od 2005. godine. Nakon završenog studija navedenih jezika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kojega sam se usavršavao na sveučilištima u Pragu i Beču, otvorio sam prevoditeljski obrt i bavim se isključivo prevođenjem. Surađujem s nizom renomiranih tvrtki, državnih ustanova te domaćih i inozemnih prevoditeljskih agencija. U potpunosti sam posvećen željama i potrebama klijenata, stalnih i novih, fizičkih i pravnih osoba, koji su to do sada znali cijeniti. Kao posebnu pogodnost za klijente naglasio bih fleksibilnost i izravan pristup, budući da prevoditeljsku uslugu dogovaram, izrađujem i obračunavam osobno (ne plaćate agencijsku maržu!).
Trebate prijevod, obični ili ovjereni, s ili na neki drugi jezik, na primjer engleski, slovenski, poljski, slovački….? Rado ću Vam osobno organizirati prijevod kod svojih kolega!

Vaš prevoditelj,
Davor Perković, prof.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6217 836 01 6217 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.