OCIJENI

Zašto biste trebali odabrati Filipović usluge?

Objavljeno: 20.9.2022. 7:48

Bojanje zidova izgleda kao jednostavan i lak posao, ali nije sve onako kako se čini. Posao ličilaca puno je teži nego što zamišljamo. Ako vas svejedno samostalno bojanje zidova privlači, možda niste uzeli u obzir vrijeme, novac i rezultate koje će te dobiti neprofesionalnim ličenjem. Zbog čega unajmiti specijalisti za ličenje stanova Filipović usluge koji će unijeti boje u vaš život, donosimo u nastavku.

Profesionalni soboslikari i ličioci

Iako bojanje zidova zvuči zabavno i uzbudljivo, prepuštanjem vašeg prostora u profesionalne ruke, izbjeći ćete greške koje vam mogu zadati dvostruko više posla.

Najčešće pogreške u amaterskom bojanju zidova su:

  • Krivo vrijeme - ljeto i proljeće najpogodnija su godišnja doba za pothvat osvježavanja prostora, dok bi bojanje u zimu i jesen prolongiralo sušenje zidova

  • Preskakanje čišćenja zidova - zidovi se moraju očistiti od prašine

  • Ignoriranje rupa - sva oštećenja treba sanirati prije početka bojanja

  • Sušenje nanesene boje - boju koju ste nanijeli na plohu zida morate ostaviti da se u potpunosti osuši prije ponovnog bojanja iste plohe

Ovo je samo nekoliko od mnogih mogućih grešaka koje nam se mogu dogoditi ako odlučimo sami obojati zidove našeg prostora. Profesionalnim soboslikarima iz Filipović usluge ovakve greške se ne događaju zbog višegodišnjeg stečenog iskustva u bojanju stanova, kuća i poslovnih prostora.

Bojanje stolarije

Bojanje i lakiranje drvene stolarije utječe na njihovu dugovječnost, a osim promjena boje zidova, obnavljanje stolarije također donosi osvježenje u vaš dom. Obnavljanje stolarije zahtjevan je posao s puno koraka u realizaciji, primerice:

  • skidanje stare boje i slojeva laka

  • saniranje dubokih pukotina

  • nanošenje podloge

  • pronalaženje profesionalnih boja za stolariju

  • bojanje

Osim ovih koraka, moramo uzeti u obzir pravilnu pripremu i naposljetku pravilno nanošenje boje kako bi nam komoda, stol ili kuhinjski elementi bili dugog vijeka. Specijalisti tvrtke Filipović usluge pružaju sjaj vašem drvenom namještaju, a posao odrađuju kvalitetno, uredno i čisto.

Osim što djelatnici tvrtke Filipović usluge donose boju u vaš život osvježavanjem prostora u kojem boravite i obnavljaju stolariju, obučeni su i za sanaciju od procurenja vode i knauferske radove. Oni su upravo ono što tražite jer sve imate na jednom mjestu s dugogodišnjim iskustvom u radu više od 30 godina. Odabirom Filipović usluge, odaberite kvalitetu!OCIJENI