OCIJENI

Razmišljate o osvježenju doma? Pozovite profesionalne soboslikare u pomoć!

Objavljeno: 20.9.2022. 7:55

Bar jednom godišnje prostor u kojem boravim treba osvježenje, dok neki preuređuju dom premještanjem namještaja, drugi vole osvježiti ili promijeniti boju zidova. Promjenom boje zidova prostor se odmah doima prostranijim i čišćim. Što sve trebate za za transformaciju svog doma i zašto je profesionalna pomoć ključna, saznajte u nastavku!

Odabir boje

Prije same realizacije, morate dobro promisliti o tome kakvu boju zidova želite kako bi se uklopila s ostatkom interijera, otvorila prostor i unijela osvježenje. Uvijek imate mogućnost kombiniranja boja i uzoraka uz savjet profesionalnih soboslikara s dugogodišnjem iskustvom koji će vas savjetovati o odabiru - kako bi kombinacija boja odgovarala baš vašem domu.

Brzo obavljanje posla

Ako želite renovirati dom sami, uz posao i druge životne obveze, projekt poput ličenja doma može trajati mjesecima. S druge strane angažiranjem profesionalnih soboslikara, neovisno o veličini vašeg doma, sve će biti gotovo u tren oka. Time ste uštedjeli vrijeme koje možete utrošiti na druge aspekte uređenja interijera poput premještanje namještaja ili sortiranje dekoracijskih detalja.

Adekvatna oprema

Profesionalni soboslikari imaju odgovarajuću opremu i opsežno znanje za njihovu upotrebu. Vjerojatno mislite da oprema za slikanje znači boju, kist i ljestve. Te su tri stavke samo minimum opreme profesionalnog soboslikara i iako možete kupiti ostatak opreme sami, mogla bi biti preskupa za jednokratan posao.

Čistoća i urednost

Prilikom temeljitog ličenja, treba paziti na krhotine, prašinu i rupe. Baš iz tog razloga profesionalni soboslikari provode odgovarajuće usluge zaštite kako bi osigurali da vaš dom bude besprijekoran nakon posla. Ono što ćete napraviti unajmljivanjem profesionalnih soboslikara je: ušetati u novi dom koji izgleda bolje, čišće i prostranije od onog iz kojeg ste išetali, toliko da ćete misliti da ste se izgubili.

Bolji rezultati

Čak i ako ste unaprijedili vještine krečenja zidova, najbolje je prepustiti slikanje profesionalcima kod kojih ćete vidjeti bolje rezultate. Kod specijaliziranih ličilaca neće pronaći nakupine boje na jednom mjestu ili skroz promašeno mjesto krečenja, već će boja biti ravnomjerno nanesena po cijeloj površini zida.

U današnje vrijeme, teško je pronaći dobru tvrtku za ličenje, ali srećom za vas, jedan ste poziv udaljeni od jednih od najboljih soboslikara. Tvrtka Filipović usluge osim ličenja stanova, stubišta i poslovnih prostora omogućuju ličenje stolarije i bravarije kao i sanaciju od procurenja vode te knauferske radove. Pronaći ih možete na adresi Hrvatskog Sokola 73 na Jarunu.

OCIJENI