OCIJENI

Detoksikacija organizma uz MedContour

Objavljeno: 22.12.2021. 9:02

MedContour je posebno razvijen ultrazvučni uređaj koji kombinira učinke niskofrekventnog i visokofrekventnog ultrazvuka, koristeći dvije ultrazvučne glave integrirane u aplikator, vakuum i specijalan nasadnik za limfnu drenažu. MedContour koristi inovativnu tehnologiju, stoga je jedina stvarna alternativa operativnoj liposukciji. Ovim tretmanom se rješavate masnoća i toksina iz organizma u isto vrijeme. U nastavku doznajte sve što rebate znati o MedContour tretmanu. 

KAKO FUNKCIONIRA?

Ultrazvučna terapija

Koristi dvije zrake ultrazvučne energije za zagrijavanje masnog tkiva i tretiranje masnog tkiva ispod kože. Potiče pokretljivost masnih stanica i pospješuje metabolizam, eliminira višak tekućine ili je reapsorbira.

Zona limfne drenaže

Nakon korištenja MedContour slijedi tretman limfne drenaže, koji ga čini još efikasnijim. On otvara limfne čvorove, uklanja višak toksina i masti u tijelu te poboljšava cirkulaciju krvi na tretiranom području. 

PROCES TRETMANA

Tijekom MedContour tretmana, tkivo i masne stanice se vakuumski "usisane" u aplikator.

Ovo je jedinstveni ultrazvučni tretman koji može razbiti membrane masnih stanica. Uništava masne stanice, a oslobađa masne kiseline i trigliceride.

Ultrazvuk niske frekvencije prodire u potkožno masno tkivo, kako bi razgradio masne stanice. Koža, krvne žile i vezivno tkivo ostaju netaknuti.

PREDNOSTI MED CONTOURA:

  1. Trenutni rezultati – nakon prvog tretmana može se očekivati smanjeni volumen za 2,5 cm. 
  2. 100% siguran – potvrđeno od strane svjetske agencije za osiguranje kvalitete medicinske opreme i opreme.
  3. Ugodan – najugodniji tretman za oblikovanje tijela, bez potrebe za oporavkom.

Ako želite smršaviti, preoblikovati tijelo i izbaciti neželjene toksine iz organizma posjetite Silueta Studio, u Zagrebu.


Osim MedContoura Silueta Studio vam može ponuditi anticelulitne programe, masaže, ali i kozmetičke usluge poput depilacije, pedikure, ugradnje nokti i slično. Za više informacija posjetite njihovu web stranicu.


OCIJENI