OCIJENI

Wet cleaning

0 pregleda/dan | Objavljeno: 01.10.2023. 12:55

Želite li da vaša najosjetljivija odjeća izgleda savršeno bez oštećenja ili gubitka kvalitete? Wet cleaning je rješenje za vas!

Wet cleaning je posebna metoda čišćenja koja se preporučuje za najosjetljivije vrste tekstila, kao što su svila, kašmir, viskoza, acetat, umjetna koža te artikli sa ornamentima. Naši stručnjaci pažljivo rukuju vašom odjećom i primjenjuju najnoviju tehnologiju kako bi se osigurao savršen rezultat.

Wet cleaning osvježava boju, daje tekstilu mekoću i nov izgled, a ujedno učinkovito uklanja mrlje, tragove od znoja i neugodne mirise. Za razliku od klasičnog kemijskog čišćenja, wet cleaning ne sadrži štetne kemikalije i neće oštetiti vašu odjeću. Naša wet cleaning metoda ne koristi kemijske otapala, već posebne deterdžente i vodu koja se zagrijava i hladi ovisno o vrsti tkanine.

Kontaktirajte nas!

http://akvamarin.hr/cjenik/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI