Adresa: SAMOBORSKA CESTA 170
10000 ZAGREB
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3496 222 01 3496 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://zelendvor.com
Djelatnosti: Restoran, konoba, pizzeria
Najam sala za vjenčanja, proslave, evente
Catering, priprema i dostava hrane
Ključne riječi: obiteljski ručkovi - poslovni ručkovi - sve vrste proslava - rođendani - svadbe - domjenci
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama o RESTORANU ZELEN DVOR

kult stare hrvatske domaće kuhinje

Kultura kuhanja
RESTORAN ZELEN DVOR
RENOMIRANI RESTORAN U ZAGREBU


rezervacija stola
POŠALJITE NAM UPIT


Restoran Zelen Dvor renomirani je zagrebački restoran s dvadesetogodišnjom tradicijom. Svoju prošlost, kulturu i image izgradili smo na ponudi roštilja, izvornoj dalmatinskoj janjetini i izvanrednoj teletini ispod peke. Vrhunska ponuda jela s ražnja i roštilja, jela ispod peke te kvalitetne bijele ribe, ponos su ove kuće. Zelen Dvor nudi samo probrana jela i popularna vina, piva i ostala pića. Osim obiteljskih ručkova, organiziramo sve vrste proslava, rođendane, svadbe i domijenke.
TRADICIJA I POVIJEST


Restoran “Zelen Dvor” je prije 30-tak godina bila mala gostionica koja se zvala “Zlatna voža”, a na mjestu sadašnje ljetne terase nalazio se voćnjak. S vremenom se restoran proširio, no usprkos tome nije izgubio kult stare hrvatske domaće kuhinje.

Zelen Dvor je izgradio svoju prošlost, kulturu i image na ponudi s roštilja, izvornoj dalmatinskoj janjetini i na izvanrednoj teletini ispod peke. Vrhunska ponuda jela s ražnja i roštilja, jela ispod peke te kvalitetne bijele ribe, ponos su ove kuće.

Zelen Dvor nudi samo probrana jela i popularna vina, piva i ostala pića. Osim obiteljskih ručkova, organiziramo sve vrste proslava, rođendane, svadbe i domijenke.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3496 222 01 3496 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.