OCIJENI

Kvalitetni sistemi zaključavanja za stambenu zgradu

Objavljeno: 1.8.2022. 14:05

Zbog velikog broja ljudi koji žive, ali i tijekom dana prolaze kroz stambenu zgradu, mudro je vlastite stanove, kao i zajedničke prostorije zaštititi sigurnosnim sustavom zaključavanja.

Elektronski sustavi zaključavanja imaju mnoge prednosti poput jednostavne ugradnje, praktičnog korištenja, prilagodljivosti korisniku i najvažnije, visokog stupnja sigurnosti. Zahvaljujući modernim tehnologijama, vrlo složene hijerarhije zaključavanja mogu se lako kontrolirati i fleksibilno prilagoditi promjenjivim zahtjevima korisnika.

Titan d.o.o. tvrtka je koja nudi raznolike sigurnosne sustave koji uključuju rješenja za poslovne i privatne korisnike, kao i za profesionalce. Svojim korisnicima nudimo dugogodišnju kvalitetu i iskustvo, kao i osigurani servis naših proizvoda.

Za stanare stambene zgrade Titan omogućuje da glavni ulaz, spremište, podrum i druge zajedničke prostore otvaraju svojim ključem od stana. To također mogu i svi ostali stanari, dok međusobno otvaranje stanova nije omogućeno.

Za stambene zgrade preporučujemo slijedeća rješenja:

Sistem zaključavanja centralnog cilindra

Ovaj sustav zaključavanja idealan je za stambene zgrade sa zajedničkim prostorima i prolazima. Zajedničke prostore utvrđene planom zaključavanja korisnik otvara i zatvara ključem svog stana, ali međusobno otvaranje stanova nije moguće. Primjerice, stanar može svojim ključem otvarati svoj stan, poštanski sandučić, ostavu ili šupu i vlastitu garažu, ali i zajedničke prostore kao što su glavni ulaz, biciklarnik, smetlarnik, zajednički ulaz u garažni prostor i podrum, praonica i sušionica rublja. Otvaranje i zatvaranje izvan plana zaključavanja je u potpunosti isključeno.

Sistem zaključavanja centralnog cilindra s tehničkim glavnim ključem

Ovaj sistem zaključavanja pogodan je za stambene zgrade koje imaju svog domara ili službe za čišćenje i održavanje koje redovito moraju ulaziti u zgradu i u njezine tehničke prostore.
Kod ovog sistema zaključavanja svi stanari svojim ključem otvaraju svoj stanove i zajedničke prostore, prolaze i ulaze, ali domar ili druga ovlaštena osoba ima jedan glavni ključ kojim otvara sva vrata tehničkih prostora poput kotlovnice i strojarnice te svih zajedničkih ulaza i prolaza.

U Titanu brinemo o vašoj sigurnosti i udobnosti. Titan i DOM posjeduju patentirane profile ključeva koji osiguravaju zaštitu od neovlaštenog kopiranja. Uz visoku razinu sigurnosnog cilindra dobiva se više sigurnosti i za sistem zaključavanja.

Uz sistem zaključavanja isporučuje se plan zaključavanja i servisna kartica. Bilo kakve promjene, dodatni ključevi ili cilindri se naručuju uz predočenje servisne kartice kod tvornice Titan ili ovlaštenog servisa.

Ako želite opremiti stambenu zgradu našim modernim i nadasve sigurnim sigurnosnim sustavima, kontaktirajte nas!

OCIJENI