Adresa: Kovinska 27
10000, Zagreb
Telefon:
01 3498 300 01 3498 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 8:00 - 16:00
Djelatnosti: Brava, ključ - izrada, ugradnja, servis
Ključne riječi: cilindrićni sustavi - titan ključ - sustavi zaključavanja - proizvodnja cilindara i brava - elektronički ključ - elektronički sistemi - sigurnosne brave - brave za drvena i metalna vrata - lokoti obični i sigurnosni - sistem generalnog ključa - cilindri mul-t-lock titan
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu TITAN-ZAGREB.

Titan predstavlja jednog od vodećih proizvođača brava, cilindričnih uložaka i sistema zaključavanja u ovom dijelu Europe.

Spoj stoljetne tradicije i ulaganja u istraživanje i razvoj rezultirao je novom linijom sigurnosnih profila, sigurnosnim cilindričnim ulošcima K55, K66 i T200 te unaprijeđenim i patentiranim profilima K6RX i T100RX koji ispunjavaju EU standarde kvalitete i sigurnosti.

Tradicijom od preko 122 godine i kvalitetom naših proizvoda i usluge stekli smo povjerenje korisnika diljem svijeta.

Najpoznatiji smo i najveći proizvođači brava i cilindara te sva naša proizvodnja se obavlja u EU.

Sustavi zaključavana su nam najvažniji dio proizvodnje. Isporuku vršimo po želji sve  od najjednostavnijih sistema do najkompleksnijih sistema zaključavanja.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili sve upite pošaljite na e-mail.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3498 300 01 3498 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.