Kada Vam treba servis?

Objavljeno: 26.6.2018. 14:47

Kada Vam treba servis?

Prilikom korištenja tehnologije važno je održavati redovne servise kako bi tehnologiji produžili vijek trajanja koliko god je to moguće. Želite li svoje računalo bez kojih rijetko tko može zamisliti svoj dan potrebno je pronaći servis koji će Vam u vrlo kratkom roku riješiti probleme s kojima ste se susreli.

Koliko često je potrebno održavati servis?

Ne postoji točno definiran rok koliko često trebate održavati servis. To ovisi o stanju i vremenu upotrebe računala. Koristite li računalo svaki dan svakako je potrebno barem jednom godišnje servisirati računalo tj. dati ga stručnjacima da pregleda postoji li problem. Uočite li da Vam računalo sporije radi javlja se lampica za upozorenje tj. važno je da se obratite serviseru računala.Tko smo mi?

Tvrtka MR SERVIS nastala je spajanjem triju samostalnih servisa s dugogodišnjim iskustvom u servisiranju opreme iz IT i GSM tržišnog segmenta. Početkom 2007.god. M SAN Grupa d.d. akvizirala je EM SERVIS CENTAR d.o.o., servis koji je imao dugogodišnje iskustvo u servisiranju mobilnih telefona (Sony Ericsson, LG, HTC, Alcatel, Sagem). EMSC je nastavio poslovati samostalno, kao član M SAN grupacije, da bi se krajem 2008.god. pripojio novoosnovanoj tvrtki M SAN SERVIS d.o.o. (članici M SAN grupacije). Početkom 2009.godine servisni odjel M SAN Grupe d.d. se također izdvaja i pripaja u M SAN SERVIS d.o.o. Već tada nova tvrtka M SAN SERVIS d.o.o. u svojem poslovnom portfoliju zastupa najveće proizvođače iz segmenta informatičke opreme, mobilne telefonije i potrošačke elektronike. U ljeto iste godine počinju inicijalni pregovori između predstavnika Uprave Recra i M SAN Grupe o ideji udruživanja servisa i nastavka zajedničkog poslovanja u sklopu nove tvrtke, tržišno neovisne o matičnim tvrtkama. Nova tvrtka, MR SERVIS d.o.o., počinje djelovati 1.11.2009.godine i objedinjuje cjelokupno poslovanje obiju servisa.

MR SERVIS servis je koji vrši  jamstvene i izvanjamstvene servise IT, CE i GSM uređaja proizvođača navedenih na linku! Preuzimamo robu za servis na tri lokacije, u Zagrebu, Rugvici (pokraj Dugog Sela) i Splitu! Organiziramo uslugu Pickup and Return (preuzimanje, transport, servis i povrat korisniku)!

Usluga je besplatna za proizvođače Acer, APC, Benq, Elotouch/Tyco, Epson, Fujitsu, HP, Krups (mali kućanski aparati) Lenovo Think, LG, Moulinex (mali kućanski aparati), MSI (prijenosna računala), Olympus, Panasonic, Rowenta(mali kućanski aparati),Samsung (prijenosna računala, pisači, TV, monitori i projektori) i Tefal(mali kućanski aparati). Obrazac za prijavu je na linku  Vršimo ugovorena održavanja i terenske servise za informatičku opremu i potrošačku elektroniku.Za informacije o cijenama i dobavljivostima pošaljite upit na prodaja@mrservis.hr!Organiziramo i opskrbljujemo servisnu mrežu za potrošačku elektroniku, bijelu tehniku i klima uređaje (popis servisa). Nudimo besplatnu tehničku podršku na tehnicka_podrska@mrservis.hr  uz plaćanje pozivom na broj 060 53 53 55 (cijena poziva 3.49kn/min. iz fiksnih mreža i 4.78kn/min. iz mobilnih mreža, operator usluge IT Jedan d.o.o., Selska cesta 90A, 10000 Zagreb, telefon za podršku 01/640-1111). Naše proizvode možete naći i na Internet trgovini www.ekupi.hr