OCIJENI

Motori za krilna vrata

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.03.2024. 18:41

S Hörmann motorom za vrata PortaMatic svoja drvena i čelična unutarnja vrata sasvim jednostavno otvarate i zatvarate automatski daljinskim upravljačem ili tipkom. Osmišljeno prvenstveno za potrebe osoba sa tjelesnim invaliditetom, ova funkcija vrlo brzo prerasla je u standard za one koji žele udobnije stanovanje. Motor za vrata PortaMatic neće Vas oduševiti samo mnogobrojnim funkcijama i mogućnostima podešavanja, već i minimalnom potrošnjom struje. Pritom, PortaMatic motor povoljniji je čak do 25% od sličnih motora za vrata.

Njemačko društvo za tehniku potrebnu osobama starije životne dobi Gerontotechni (GGT) testiralo je motor PortaMatic, do sada jedini testirani motor za vrata i ocijenjen je kao dobar. Time ispunjava očekivanja generacije 50 plus obzirom na udobnost, kvalitetu i estetiku.

Više saznajte na web stranici.

https://gobi-mont.hr/motori/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI