OCIJENI
Adresa: Ulica Milke Trnine 5
10000 ZAGREB
Mobitel:
091 2338 958 091 2338 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.malistudio.net

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Arhitektura, Arhitekt
Ključne riječi: arhitektica, arhitekt zagreb, arhitektura, unutrašnje uređenje, uređenje stanova, uređenje poslovnih prostora, dizajn interijera, dizajn interijera zagreb, dizajn interijera rijeka, prostorni planovi, kupnja zemljišta, nekretnine, savjetovanje oko prostornih planova, građevinsko područje, projekt kuća, projekt zgrada, kupnja nekretnina, građevinsko zemljište, gdje mogu graditi, mali prostor, mali interijer, small space, building zone, bauland kroatien, deutsch, architekt kroatien
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Naš ured bavi se arhitektonskim projektiranjem, dizajnom interijera kao i savjetovanjem vezanim za prostorne planove pri kupnji zemljišta za gradnju. Naš fokus je s jedne strane na stručnom uređenju interijera, s naglaskom na male intervencije, od uređenja sobe ili preuređenja stana, do obiteljske kuće ili poslovnog prostora.

Često se događa da ljudi za takve intervencije ne zovu arhitekte za pomoć, jer smatraju da se arhitekti takvim poslovima ne bave, a upravo je u malim prostorima bitan razmještaj i pametan dizajn. Pratimo projekte od prve ideje do same realizacije, uključujući i projektantski nadzor.

S druge strane, iz dugogodišnjeg rada u području prostornog uređenja uvidjeli smo da budućim investitorima često nisu dostupne prave informacije o tome je li određeno zemljište namijenjeno za gradnju. Kako bi im olakšali i omogućili da donesu ispravnu odluku pri investiciji i kupnji nekog zemljišta, pokrenuli smo savjetovanja budućih investitora. Ta je usluga namijenjena investitorima koji su u postupku odabiru zemljišta za svoje investicije kao i onima koji na svojem zemljištu žele graditi, a nisu sigurni što se na tom zemljištu prema prostornim planovima može graditi.

Više informacija o našim uslugama pronađite na našoj web stranici. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI