Adresa: Stjepana Planića 8
10000, Zagreb
Telefon:
01 6061 470 01 6061 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.binar.hr
http://binsys.eu

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Izrada web stranica, Programiranje
Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Ključne riječi: software za knjigovodstva - software za školu stranih jezika - izrada WEB aplikacija - računalni sustavi - projektiranje računalnih sustava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka BINAR d.o.o osnovana je 1990. godine s ciljem izrade i održavanja cjelovitih informatičkih sustava te pojedinačnih aplikacija po potrebi korisnika.

Osnovna djelatnost tvrtke je izrada i održavanje knjigovodstvenih ERP sustava prilagođenih specifičnim potrebama pojedinih korisnika.

Mi smo tim iskusnih i angažiranih stručnjaka čiji je cilj uvođenje informatičkih rješenja koja olakšavaju svakodnevni život.
Stvaramo atraktivne proizvode koji pomažu u rješavanju vaših poslovnih zadataka.

Naši proizvodi dizajnirani su prvenstveno za kompanije i organizacije koje nastoje optimizirati svoje poslovanje.

Izvodimo instalacije i održavanje računalnih mreža s Windows i Linux serverima te pružamo savjetodavne usluge kod planiranja i izvođenja komunikacije između udaljenih lokacija (povezivanja direktnim vezama ili putem interneta).

Nudimo i uslugu izrade WEB aplikacija, hosting istih, održavanja web stranica i prezentacija te postavljanje istih na servere.

Uz navedeno, BINAR d.o.o je i Microsoft partner, a ostvaruje suradnju s mnogim drugim IT tvrtkama.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na navedeni broj telefona te posjetite naše web stranice www.binar.hr i www.binsys.eu

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6061 470 01 6061 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.