OCIJENI

Hlađenje i grijanje klima uređajem Midea

Objavljeno: 6.10.2020. 6:44

Kako nam se bliže zimski dani, tako nam je bitno da naš dom bude topao i ugodan. Pri kupnji klime bitno je voditi računa kakva nam je klima potrebna - veličina, za što ju sve planiramo koristiti, hoćemo li ju koristiti u manjim ili većim prostorima, itd.

No još su nam više važnije karakteristike klime: pouzdan i tih, ali kvalitetan rad, moderan izgled, što manja potrošnja energije te prihvatljiva cijena. Kvaliteta klima uređaja je također važna kako ne bi dolazilo do učestalih kvarova.

U moru ponude klima, koja bi se klima istaknula sa svim tim karakteristikama?

Midea klima uređaji vrhunski su spoj kvalitete i čistog zraka. Najmodernijom tehnologijom Midea oduševljava i najveće obožavatelje tišine i modernog dizajna. Imaju zaista velik broj kvalitetnih uređaja, bilo da vam treba za kućne potrebe ili za potrebe poslovnog prostora. Različiti uređaji prilagođavat će se vašem prostoru i potrebama, a u ponudi imaju:

Također, možete odabrati jedinice u kazetnoj, konzolnoj, kanalnoj, stropno-parapetnoj varijanti.


Stoga, prvi korak kod izbora najkvalitetnijeg klima uređaja za grijanje i hlađenje vam je kontaktirati stručnjake koji će znati koji klima uređaj će savršeno služiti vama i vašim bližnjima. Instalacije Ištvanić, osim što vam nude raznoliku ponudu izvrsnih Midea klima, nude i mogućnost montaže klime. Uređaji koji su u ponudi omogućuju grijanje do - 25 stupnjeva, a energetske su klase:
  • hlađenje A+++
  • grijanje A++

Zasigurno će vam pomoći kod svakog pitanja u vezi klima uređaja, budući da imaju višegodišnje iskustvo, znanje i ljubav prema klima uređajima koji vam omogućuju ugodan ambijent, moderan izgled i energetski učinkovit prostor.

OCIJENI