OCIJENI
Adresa: Dubrava 124
10040 Zagreb
Telefon:
01 2981 864 01 2981 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.go-pro.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8:30-16:30
Djelatnosti: Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: - projektiranje u visokogradnji - izrada idejnih projekata - izrada glavnih projekata - izrada projekata uklanjanja građevina - izrada izvedbenih projekata - ishođenje rješenja o uvjetima građenja - ishođenje potvrde glavnog projekta - ishođenje lokacijskih dozvola - ishođenje građevinskih dozvola - ishođenje rješenja o izvedenom stanju - nadzor nad gradnjom - ishođenje uporabnih dozvola - izrada troškovnika - etažiranja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Go-pro

Dobro došli na stranicu tvrtke Go-pro d.o.o. koja je osnovana je 1992. godine.

Glavna djelatnost tvrtke je arhitektonsko projektiranje, od početnog idejnog projekta do nadzora nad gradnjom, a u što su uključene sve faze projekata i prema potrebi ishođenje svih potrebnih suglasnosti i dozvola.

Izrađujemo sve vrste projekata za ishođenje potrebne dokumentacije ili za izvođenje svih objekata u visokogradnji, od obiteljskih kuća, poslovnih prostora različite namjene, objekata kolektivnog stanovanja do stambeno poslovnih zgrada.

Pratimo Vas, prema Vašem zahtjevu, u ishođenju svih potrebnih suglasnosti i potvrda, sve do završnog izvješća nadzornog inženjera. Pružamo Vam stručnu pomoć u projektiranju, te kod samog izvođenja.

Izrađujemo Snimku postojećeg stanja s dokazom o ispunjenom zahtjevu mehaničke otpornosti i stabilnosti u svrhu ozakonjenja nezakonito izgrađenih zgrada, a prema Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (NN 86/2012).

Tvrtka je relativno mala, ali s dugogodišnjim iskustvom u struci i s kvalitetnim referencama.

Prema potrebi angažiramo za projekte konstrukcija, projekte elektroinstalacija, projekte vodovoda i kanalizacije, te za poslove geomehanike i geodezije, naše provjerene vanjske suradnike s kojima imamo sklopljene ugovore o poslovno-tehničkoj suradnji.

Osim projektiranja, naša tvrtka se bavi i etažiranjem.

U cilju sređivanja upisa Vaše zgrade i posebnih dijelova zgrade (stanova, poslovnih prostora) u zemljišne knjige, a prema Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (NN broj 91/96), Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (NN broj 141/06) i Zakonu o zemljišnim knjigama (NN 91/96; 68/98; 137/99; 73/00; 114/01;100/08; 107/07; 152/08; 126/10) izrađujemo Etažni elaborat u kojem u pravnom smislu, uspostavljamo vlasništvo nad posebnim dijelovima zgrade, te utvrđujemo omjer suvlasništva zajedničkog prostora i omjer suvlasništva zemljišta na kojem je zgrada izgrađena.

Sve dodatne informacije o našim uslugama su vam dostupne putem telefona i web stranice.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2981 864 01 2981 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI