OCIJENI

3 razloga zašto odabrati specijalnu ambalažu za vaše proizvode

Objavljeno: 22.9.2022. 13:20

Imate svoj savršen proizvod i želite ga distribuirati do potrošača? Posvetite prvo pozornost ambalaži i važnosti iste. Kako bismo vam pomogli o odabiru ambalaže za vaš proizvod, pročitajte 3 razloga zašto je važna upravo specijalna ambalaža.


1. Sigurnost proizvoda

Primarna uloga ambalaže je zaštita proizvoda i sigurna distribucija do svog potrošača. Važno je da vaš proizvod ima prikladnu ambalažu koja odgovara veličini i težini vašeg proizvoda. Sigurno ne želite da se vaš proizvod ošteti jer je ambalaža prevelika ili se pak ne može pravilno zatvoriti jer je premala. Vaš proizvod zaslužuje jedinstvenu ambalažu.


2. Kvalitetan marketing

Kvalitetan marketing ne odnosi se samo na trendove digitalnog marketinga ili promotivnih materijala, već i kod ambalaže proizvoda. Upravo je pakiranje jedan od ključnih dijelova imidža proizvoda, posebno važno za uspostavljanje komunikacije s potrošačima. S pomno osmišljenom ambalažom, pokazujete da pazite na svoje proizvode, svoje potrošače i svoj imidž. Zato obratite pozornost na boje, logo i krilatice koje stavljate na svoju ambalažu i ističete svoj brand.


3. Financijska isplativost, održivost i ekološka svijest

Neka istraživanja pokazuju da su kupci spremni platiti više za proizvode koji imaju pozitivan ili minimalan utjecaj na okoliš. Ekološki osviještena pakiranja ne samo da pokazuju kako je proizvođač svjestan svog utjecaja na okoliš, već i da poštuje svoje potrošače kojima je važno isto. Upravo će ekološka ambalaža pokazati i održivost vašeg proizvoda, stabilnost vaše tvrtke, profesionalnost i strateško djelovanje vaše tvrtke.


EKOGRAF je tvrtka koja će se pobrinuti o savršenoj ambalaži za potrebe vašeg proizvoda i potrošača. Izrađuju kutije različitih dimenzija i kvaliteta, kutije za pakiranje vaših proizvoda, prema željenim dimenzijama i kvaliteti sa ulošcima ili bez, za jedinično ili zbirno pakiranje. Ukratko – sve što vam je potrebno. Uz svoje dugogodišnje iskustvo i renomirane klijente, svakako će vam dati potreban savjet za vašu savršenu specijalnu ambalažu, a na vama je samo kontaktirati ih i čekati svoj uspjeh!

OCIJENI