OCIJENI
Adresa: Zdenački zavoj 37a
10040 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2866 484 01 2866 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ekograf.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Papir, karton, naljepnice
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: ambalaža - kartonske kutije - kutije za poklone - poklon kutije - kutije za suvenire - kutije za torte - kartonske kutije za torte - podlošci za torte - tvrdi podlošci za torte- kutije za kriške torti- kutije za kolaće - podlošci za kolaće - kutije za makarons - kutije za muffine - kutije za praline - display- -kutije za poklone - kartonski kutnici - reklamne kutije - kutije za nakit - kutije za kozmetiku - vrečice - dispayi - kartonske kutije- kutije - tisak - dizajn - kaširanje -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Kutije s poklopcem

To su štancane kutije koje mogu biti lijepljene ili samosložive. Kod tih kutija su poklopac i kutija odvojeni(svaki je za sebe). Poklopac može biti sa isštancanim prozorom otvorenim ili zatvorenim sa PVC folijom.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2866 484 01 2866 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI