OCIJENI
Adresa: Gjure Prejca 3
10000 Zagreb
Mobitel:
091 7557 585 091 7557 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.info-i.hr

Radno vrijeme

:
pon – pet: 8-16h
Djelatnosti: Mobiteli, računala, kompjuteri - servis
Ključne riječi: Servis računala Dubrava, instalacije software-a, planiranje i izvođenje mrežnih rješenja, otklanjanje zastoja u radu računala, održavanje informatičke opreme, instalacija pisača, servis pisača, savjetovanje u vezi ICT infrastrukture
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Imate problema s računalom? Info-I je tu za Vas! Kao vodeći servis računala u Dubravi, nudimo brzu i učinkovitu uslugu za sve Vaše potrebe povezane s računalima.

Naša usluga uključuje:

✔️ Servis računala: naš tim stručnjaka može dijagnosticirati i popraviti sve vrste problema s računalima.

✔️ Instalacije software-a: želite osvježiti svoj sistem ili dodati novi softver? Naši tehničari će to obaviti brzo i učinkovito.

✔️ Planiranje i izvođenje mrežnih rješenja: nudimo rješenja za postavljanje i upravljanje IT mrežama, bez obzira je li riječ o malom uredskom mrežnom okruženju ili složenim korporativnim mrežama.

✔️ Otklanjanje zastoja u radu računala: naša ekipa može otkloniti sve probleme i vratiti vaše računalo u funkcionalno stanje.

✔️ Održavanje informatičke opreme: osigurajte dugotrajno, pouzdano i učinkovito funkcioniranje Vaše IT opreme uz redovno održavanje.

✔️ Instalacija i servis pisača: pružamo profesionalnu instalaciju i održavanje pisača, osiguravajući optimalne performanse i duži životni vijek vašeg uređaja.

✔️ Savjetovanje u vezi ICT infrastrukture: pomognite svom poslovanju da raste uz stručne savjete o izgradnji i održavanju ICT infrastrukture.

Za sve Vaše informatičke potrebe, Info-I je tu. Kontaktirajte nas danas i dozvolite našem stručnom timu da se pobrine za sve Vaše IT zahtjeve. Kvalitetna usluga i zadovoljstvo klijenta su naša najveća prioriteta.

Posjetite naš web

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI