OCIJENI

Zaštitne maske za lice - brza i sigurna dostava na vašu adresu!

2 pregleda/dan | Objavljeno: 25.05.2020. 06:06

Ukoliko ćete uskoro ostati bez zaliha zaštitnih maski za lice, posjetite naš web shop gdje možete naručiti novu količinu i osigurati bezbrižnu svakodnevnicu.

Zaštitne maske za lice su dostupne su u praktičnim pakiranjima od 50 komada.

Naše maske se sastoje od tri zaštitna sloja, posjeduju talijanski certifikat te su ugodne za disanje kroz njih i lako nosive.

Cijena dostave iznosi 30 kuna te je dostupna već sljedeći dan od narudžbe.

Mogućnost plaćanja pouzećem i karticom.

VAŽNO: Napominjemo da je plaćanje karticama beskontaktno te je time preporučljivo u doba COVID19 pandemije. Ako je ikako moguće svoje transakcije provodite on-line kroz sustav kartičnog plaćanja. Tako plaćeni proizvodi stižu na adresu brže i efikasnije! Štitite sebe i druge!

http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Dubrava/Ljepota-kozmetika-higijena/imperare-trade/Pakiranje-zastitnih-maski-za-lice-A9580

Kontakt / Zatražite ponudu

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI