OCIJENI

Quarella - europski lider u proizvodnji mramora

Objavljeno: 30.8.2022. 23:18

Dobar mramor se može pronaći u mnogim zemljama diljem svijeta uključujući Grčku, SAD, Indiju, Španjolsku, Rumunjsku, Kinu, Švedsku pa čak i Njemačku, ali postoji jedna zemlja koja se smatra domovinom najkvalitetnijeg i najluksuznijeg dostupnog mramora- radi se naravno o Italiji.

Što čini talijanski mramor toliko traženim?

Talijanski su mramor koristili renesansni umjetnici, uključujući Donatella i Michelangela, prilikom stvaranja nekih od najpoznatijih svjetskih umjetničkih djela. Talijani su bili pioniri u usavršavanju metoda vađenja kamena u davnim vremenima, a danas se smatraju tehničkim stručnjacima kada je u pitanju rezanje i klesanje prirodnog kamena.

Talijanski je mramor bez konkurencije u svijetu prirodnog kamena kada je u pitanju njegova trajnost, čistoća i ljepota. Sinonim je za luksuz, eleganciju i sofisticiranost i smatra se simbolom statusa u stambenim i poslovnim zgradama diljem svijeta.

Najkvalitetniji mramor u Europi

Grupacija Quarella iz Verone, i danas je vodeći svjetski proizvođač u području proizvodnje kompozitnih kamenih materijala. Već više od pedeset godina s velikom strašću donosi izuzetno kvalitetan inženjerski kamen s talijanskim dizajnom i kvalitetom proizvodnje na svjetsko tržište stvarajući suvremene površine “talijanskog stila života” - velikog šarma i elegancije.

Proizvodi ove firme uvijek se izdvajaju s njihovom vrhunskom završnom obradom i vrlo rafiniranom paletom – radi se o širokom spektru boja inspiriranih talijanskim krajolicima i arhitekturom Rima, Venecije i talijanskih gradova umjetnosti.

Zašto odabrati Quarellin mramor?

Unatoč njegovoj ljepoti te čistom i sofisticiranom izgledu, neki odbijaju koristiti mramor iz razloga što se lakše grebe od ostalih kamenih opcija te ostavlja mrlje, no s Quarellinim mramorom, ljepota nije žrtvovana zbog praktičnosti.

Ovaj je mramor izuzetno izdržljiv, što ga čini idealnim za korištenje u cijelom domu. Izrađen je od mješavine mramora i smole, a ne od 100% mramora, što rezultira proizvodom koji je mnogo jači od prirodnog kamena. Ljepota Quarellinog mramora ima snagu granita!

Ako želite iskusiti neusporedivu kvalitetu talijanskog mramora u svom domu, odaberite Quarellu. Tvrtka Pasat d.o.o. bavi se obradom, ugradnjom i prodajom prirodnog i kompozitnog kamena te vam može pružiti Quarelline proizvode najbolje kvalitete po vrlo pristupačnim cijenama. Zahvaljujući visokoj estetskoj kvaliteti njezine palete boja, koja se neprekidno usavršava i razvija, odabiru ju za izvođenje velikih javnih radova te uglednih projekata u cijelome svijetu!OCIJENI