OCIJENI
Adresa: Slovenska 2
10000 Zagreb
Telefon:
01 3771 382 01 3771 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://drbaltic.eu

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: Endodoncija Estetika Preventiva Implantologija Pedodoncija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ime Baltić već se dugo veže uz visoku kvalitetu stomatološke usluge. Naši stalni pacijenti nas poznaju već dugo i znaju što mogu očekivati od nas, a svi Vi koji ste u potrazi za zubarom, koji će Vam se posvetiti s predanošću, slobodno nam se obratite.

Po spektru usluga polivalentna i s tradicijom preko 30 godina, ordinaciju posjećuju već čitave generacije pacijenata. Ordinacija je i sama obiteljskog tipa, tako da uz oca, koji je nositelj i temelj ordinacije, rade i sinovi, koji nastavljaju ono što je otac dugi niz godina uspješno gradio. Njihova mladost i inovativnost, a njegovo iskustvo i znanje, čine najbolju kombinaciju za uspješan rad.

Našem zajedničkom cilju svakako pridonosi i novouređena i najsuvremenijom aparaturom opremljena ordinacija u kojoj koristimo samo vrhunske materijale kako bismo postigli maksimalne funkcijske aspekte uz prirodnost i estetiku. Posvećeni smo svakom pacijentu, a ni najkompleksniji protetski rad, rekonstrukcija zuba ili kiruški zahvat nisu problem, nego izazov.

Također, surađujemo s našim kolegama, vrsnim stručnjacima, i sa vrhunskim zubotehničkim laboratorijima. Spretne ruke naših liječnika bezbolno će riješiti sve Vaše probleme i vratiti osmijeh Vašem licu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3771 382 01 3771 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI