OCIJENI

Učenje stranih jezika najbolje je ulaganje u budućnost

Objavljeno: 3.6.2019. 9:34

“Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš”. Ova poznata latinska izreka u današnje vrijeme globalizacije postala je još značajnija. Osim što nam poznavanje stranog jezika omogućava povezivanje i komunikaciju s pripadnicima drugih kultura, također nas čini konkurentnijima na tržištu rada. Osim toga, strani jezici imaju važnu ulogu u razvoju obrazovanja. Njihovo učenje doprinosi kreativnosti pojedinca, analitičkim vještinama i razvoju kritičkog mišljenja. Stoga se strani jezik često počinje učiti već u ranoj životnoj dobi, ali, na sreću, i za one koji kasnije osvijeste važnost poznavanja stranih jezika, postoji pregršt opcija. 

Bilo da je vaša motivacija putovanje u inozemstvo, polaganje državne mature ili poboljšanje poslovnih vještina, želite biti sigurni da ste izabrali kvalitetnu edukaciju za sebe ili svoje najmlađe uz koju će vaša očekivanja biti ispunjena.Jezični centar Poliglossa već 10 godina okuplja tim stručnjaka koji su zaslužni za usluge vrhunske kvalitete iz područja edukacija i prevođenja. Edukativne programe provode kvalificirani i iskusni profesori koji u nastavi primjenjuju suvremene i učinkovite metode. Smješteni u širem centru Zagreba,
dostupni smo svim polaznicima. U ugodnom ambijentu i moderno opremljenim učionicama posjedujemo privatan vanjski prostor u kojem se polaznici mogu
opustiti u vrijeme pauza. Naši profesori se kroz individualni pristup u cijelosti prilagođavaju vašim interesima, željama i potrebama. Odabirom tečaja engleskog ili njemačkog jezika, naši polaznici mogu izabrati program prema svojim interesima: tečaj općeg jezika, tečaj poslovnog jezika, intenzivne tečajeve, pripreme za državnu maturu, jezične radionice za djecu tijekom praznika, tečaj za umirovljenike.

Ako pak želite svojim zaposlenicima pružiti kvalitetnu edukaciju stranih jezika, naš stručni tim dolazi u vaše prostorije. Program Jezičnog Centra Poliglossa omogućuje svojim polaznicima stjecanje znanja visoke kvalitete kako bi povećali svoju poslovnu učinkovitost i na taj način osigurali sebi i svome poslodavcu poslovan uspjeh. Osim toga, za one koji svoje vještine žele razvijati iz udobnosti svoga doma ili lokacije prema svom izboru u Jezičnom Centru Poliglossa postoji mogućnost online tečajeva koji se odvijaju putem Skype-a ili elektroničke pošte.

Učenje stranih jezika najbolje je ulaganje u samoga sebe, u svoj posao i u svoju budućnost. Svi mogu naučiti strani jezik, a naš kvalitetan i stručni tim, koji razumije vaš način učenja pomoći će vam da ostvarite vidljive i dugoročno isplative rezultate.

OCIJENI