OCIJENI
Adresa: Prilaz Gjure Deželića 51
10000 Zagreb
Telefon:
01 3702 457 01 3702 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.poliglossa.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Škola stranih jezika
Ključne riječi: prevoditeljska agencija, sudski tumač, prijevodi bez ovjere, ovjereni prijevodi, edukacija, škola stranih jezika, tečajevi stranih jezika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

JEZIČNI CENTAR POLIGLOSSA

Jezični centar Poliglossa pruža usluge prevođenja, edukacije i jezičnog savjetovanja namijenjene poslovnim i privatnim korisnicima koji imaju potrebu za različitim oblicima komunikacije u međunarodnom okruženju. Našim klijentima nudimo stručne, pouzdane i prilagodljive jezične usluge visoke kvalitete vezane za engleski, francuski, hrvatski, njemački, španjolski, talijanski, poljski, češki, ruski i slovenski jezik, a po potrebi i druge europske jezike.

Podrobnije informacije dostupne na:
www.poliglossa.hr
info@poliglossa.hr
01/37 02 457

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3702 457 01 3702 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI