OCIJENI
Adresa: Gjure Szaba 4
10000 Zagreb
Telefon:
01 3779 593, 01 3756 376 01 3779 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.linigra.hr
https://www.facebook.com/linigra
Djelatnosti: Srednja škola
Ključne riječi: privatna škola s pravom javnosti - privatna hotelijersko turistička škola - prekvalifikacije - dokvalifikacije - opća gimnazija - nastava na putu - obrazovanje odraslih
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na profil Privatne srednje škole s pravom javnosti LINIGRA.

Osnovani 1991. godine kao škola stranih jezika LINIGRA je prerasla u srednju privatnu školu s pravom javnosti 1998. godine. Naše dugogodišnje iskustvo garantira kvalitetu. Naši pokazatelji su uspjesi naših učenika. 

Vizija: 

Naša vizija je postati jedna od najuspješnijih škola koja priprema za daljnje školovanje sve one srednjoškolce koji žele kvalitetniji obrazovni sustav, koji iz bilo kojega razloga nisu zadovoljni obrazovnim sustavom državnih škola ili koji nisu uspjeli upisati državnu školu zbog nefleksibilnosti uvjeta upisa.

LINIGRA će biti dinamičan izvor obrazovanja, zadovoljavajući potrebe svakog učenika, ali i zajednice u promjenjivom globalnom društvu.

Vjerujemo da je svaka osoba jedinstvena i da zaslužuje priliku postići svoj potencijal, da je svaka osoba odgovorna za svoje poteze i rezultirajuće posljedice, da različitost ojačava pojedince unutar zajednice te da je učenje esencijalni cjeloživotni proces.

Misija:
Naša misija je pripremiti za rad, za aktivno građanstvo, ali i za daljnje obrazovanje svu djecu koja žele kvalitetnije obrazovanje ili koja iz bilo kojeg razloga nisu upisala tradicionalnu državnu srednju školu.

LINIGRA u suradnji s roditeljima, predana je stvaranju okružja pogodnog za cjeloživotno učenje, promovirajući najveći stupanj individualnog razvoja.

LINIGRA obrazuje i odgaja sve učenike da postanu odgovorni građani u društvu.

Sa ciljem da zadovoljimo potrebe različitosti učeničke populacije, naša škola teži postići visoki akademski uspjeh i osobni razvoj svakog učenika, što postižemo kroz kontinuiranu suradnju škole, zajednice, roditelja i učenika. Inzistiramo na školskoj klimi pogodnoj individualnim potrebama učenika, omogućujući im uspjeh u promjenjivom svijetu.

LINIGRA prepoznaje činjenicu da je svako dijete individua, da su sva djeca kreativna te da sva djeca trebaju uspjeti. Iz tog razloga, LINIGRA poštuje individualne potrebe djece te naglašava socijalni, emocionalni, fizički i intelektualni razvoj svakog djeteta.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI