OCIJENI

Servis mobitela: Upute i savjeti

Objavljeno: 22.2.2021. 12:18

Nemoguće je i pokušati zamisliti dan bez mobitela, zar ne? Iako taj uređaj ne služi isključivo kao prijenosna igračka, često slobodne minute provedemo na nekoj  od društvenih mreža ili slušajući omiljenu glazbu. S druge strane, posao je doslovno nezamisliv bez svakodnevnog i uzastopnog provjeravanja e-mail računa,  kontaktiranja poslovnih partnera ili bilježenja važnih obaveza u neku od aplikacije koje su zamjena za staromodnije, pisane oblike rokovnika. No, što kada se taj utilitarni uređaj pokvari? Pitanje je jednostavno, odmah zovete najbolji servisni centar.
 
Što se može servisirati na mobitelu?

Trenutak kada primijetite da nešto na vašem mobitelu ne radi kako bi trebalo, trenutak je koji bi mnogi opisali kao “mini srčani”. Zabrinete se što nije u redu, kako se to može popraviti i koliko može koštati. Naravno, pitate se gdje brzo i pouzdano možete svoj problem riješiti.

Case Shop središnje je mjesto za servis mobitela, smješten u Ilici u centru Zagreba. Imaju servis za Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony, Nokia i LG uređaje, uključujući mobitele, laptope i tablete. Za sve marke imaju usluge servisa:

  • Zamjena ekrana (LCD)
  • Zamjena stakla 
  • Zamjena baterije 
  • Zamjena konektora punjenja 
Ovo su najčešći kvarovi kod mobitela koji zahtijevaju servis, a Case Shop ih rješava po vrlo povoljnim cijenama. Ono što je njihova dodatna prednost jest da prate trendove i najmoderniju tehnologiju te mogu riješiti probleme i za najnovije verzije mobitela. 

Što još treba imati na umu kod servisa mobitela?

Prilikom predaje uređaja na servis, svakako zatražite prvotnu dijagnostiku problema kako biste bili sigurniji u čemu je kvar. Također, posavjetujte se koliko bi servis mogao trajati i financijski vas koštati, kako biste si mogli isplanirati dane bez mobitela. U Case Shopu dijagnostika uređaja je besplatna, a cijene se uvijek dogovore unaprijed, tako da je cijeli proces transparentan i pouzdan.

Nemojte nikako ni zaboraviti na garanciju i dogovor oko garancije usluga i ugradbenih dijelova.

Case Shop uz uslugu servisa ima i veliku ponudu opreme i dodataka za mobitel, kao i različitih maskica za mobitel - dakle, sve što vam je potrebno za mobitel na jednom mjestu. Proizvode možete naručiti na web stranici, a za servis mobitela možete biti sigurni da ga odrađuju najstručnije ruke i najpouzdanija podrška.

OCIJENI