OCIJENI
Adresa: Trg Francuske republike 12
10000
Telefon:
01 3776 996, 01 372 326 01 3776 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://poliklinika-grbavac.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 10:00-20:00
Djelatnosti: Poliklinika
Otorinolaringološka ordinacija
Kardiolog
Ključne riječi: poliklinika - poliklinika za neurologiju - poliklinika za otorinolaringologiju - poliklinika za kardiologiju - poliklinika za pulmologiju - pulmolog črnomerec - kardiolog črnomerec - otorinolaringologija črnomerec - zapadni kolodvor - alergologija - poliklinika za alergologiju
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika za neurologiju, otorinolaringologiju, kardiologiju i pulmologiju Grbavac je moderna ustanova koja u svom radu uz individualni pristup koristi najmodernije uređaje i najnovije metode rada s pacijentima.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3776 996, 01 372 326 01 3776 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI