4 razloga koja će Vas potaknuti da razmislite o preuređenju Vaše kupaonice

Bez detaljnog planiranja gotovo je nemoguće krenuti u uređenje i rekonstrukciju vaše kupaonice pa i sam pothvat redizajna zahtijeva nešto više vremena. Nije tajna kako je upravo kupaonica jedna  od najprometnijih prostorija u vašem domu. Upravo ta svakodnevna i konstantna upotreba može dovesti do prestanka rada nekih glavnih komponenti. Preuređenje kupaonice uvelike ovisi o tomu što želite postići, ali ima i nekoliko sasvim opravdanih razloga zašto se netko odlučuje za ovaj zahtjevni zadatak.

1. Sigurnosne mjere su svakako na prvom mjestu. Ako smatrate da vaša kupaonica, na bilo kakav način, nije sigurna za korištenje to je zasigurno prvi znak da je tom prostoru potrebna rekonstrukcija.

2. Funkcionalnost kupaonice je najvažnija karakteristika prostora. Funkcionalna kupaonica je lijepa i ugodna, postoji sklad između namještaja i prostora te svaki element ima svoje mjesto i namjenu. Ako se ne osjećate ugodno u vašoj kupaonici, vrijeme je za promjenu.

3. Najgori scenarij jesu problemi s vlagom ili plijesni jer oni su znak da je vaša kupaonica već dugo u upotrebi te joj je potrebno hitno preuređenje i to ne zbog estetskih razloga, nego primarno zbog vašeg zdravlja jer vlažni prostori negativno utječu na organizam.

4. Na posljetku, opravdan razlog za preuređenje kupaonice jest zasićenost prostorom ili jednostavno želja za poboljšanjem raznih komponenti. Neki klijenti se odlučuju za energetski učinkovitije kupaonice pa im je to povod za preuređenje, dok neki žele dodati malo luksuza u trenutni dizajn.

                               

Ako vas ovi razlozi potaknu na uređenje kupaonice, zasigurno se pitate odakle početi i na što sve treba obratiti pažnju. Naravno najvažnija stavka je pažljivo  isplanirati sve detalje te odabrati kvalitetnu opremu za vašu željenu oazu mira.
 
Baš zbog ponude kvalitetne kupaonske opreme tvrtka Aquaestil plus d.o.o. pravo je rješenje za sve vaše zahtjeve prilikom preuređenja kupaonice.
 
  • Proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora Syman te modernog “solid surface” materijala ASTONE.
  • Aquaestil kade i tuš kade izrađene su od 100% lijevanog sanitarnog akrila, koji se odlikuje postojanošću boje, visokom razinom tvrdoće, kemijskom otpornošću i prije svega, besprijekornim sjajem. Zahvaljujući svojoj molekularnoj strukturi kupaonske kade od sanitarnog akrila izuzetno su glatke i imaju minimalnu mikroskopsku poroznost pa se bakterije i mikroorganizmi ne zadržavaju na površini kade što osigurava maksimalnu razinu higijene u Vašoj kupaonici.

Asortiman tvrtke Aquaestil plus unijeti će dašak luksuza u vašu kupaonicu, pogotovo ako se odlučite na ugradnju parne i masažne tuš kabine ili masažne kade. Nećete više imati potrebu zamišljati odlazak u parnu kupelj ili na wellness, s Aquaestil plus tuševima i kadama to možete ostvariti u vlastitoj kupaonici.

Posjetite jednog od Aquaestil distributera i uz pomoć stručnog osoblja, kreirajte kupaonicu iz vaših snova.