OCIJENI

Bowen tretman

0 pregleda/dan | Objavljeno: 16.04.2024. 11:06

Ubraja se u područje komplementarne medicine. To je vrlo nježna tehnika kojom izvodimo precizne pokrete na mekim tkivima.
Pokrete izvodimo palcem ili kažiprstom rolanjem kože preko mišića i tetiva , minimalnim pritiskom.
Na taj način aktiviraju se impulsi u fasciji ( ovojnici ) mišića, tetiva i ligamenata koji putuju cijelim tijelom od periferije prema mozgu , te se istim putem natrag vraćaju natrag na tretirano područje.
Bowen pokret je specifičan i njime aktiviramo tzv piezoelektrični efekt na fasciji. Tako šaljemo informaciju mozgu da nešto sa tim dijelom tijela nije u redu. Na taj način zapravo potičemo tijelo na samoizliječenje
Za učinkovitu terapiju, važno je da se izvodi u tišini, kako bismo izbjegli nepotrebno miješanje informacija iz svjesnog dijela kore velikog mozga. Iz istog razloga, terapeut napušta prostoriju i radi pauzu nakon svakog seta pokreta, da bi mozak obradio primljene informacije sa periferije.

Više o ovom tretmanu saznajte na linku.

http://studiozakozmetiku.hr/tijelo/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI