OCIJENI

Celluma PRO: Sve što vaša koža treba u jednom uređaju

Objavljeno: 25.8.2023. 9:12

Zamislite uređaj koji ne samo da pomaže vašoj koži izgledati mlađe, već i smanjuje akne, ublažava bol i potiče cijeljenje rana. Upoznajte Celluma PRO, naprednu tehnologiju LED svjetlosne terapije koja je osvojila više od 50 nagrada u svijetu estetike od 2015. godine!

Što je LED svjetlosna terapija i kako djeluje?

Fotoni iz izvora svjetla apsorbiraju se u stanične strukture, potičući povećanje ATP-a (adenozin trifosfata). Ovaj proces inicira niz metaboličkih promjena koje rezultiraju brojnim biokemijskim i staničnim procesima. Jednostavno rečeno, pomaže vašim stanicama da bolje rade i brže se obnavljaju.

Celluma PRO emitira tri valne duljine svijetlosti za ciljane tretmane:

  • Plava svjetlost (465nm): Idealna za tretman akni jer uništava bakterije.
  • Crvena svjetlost (640nm): Za dubinsku regeneraciju kože, smanjenje bora, ožiljaka i crvenila.
  • IR - infracrvena svjetlost (880nm): Efikasna u liječenju različitih vrsta bolova.

Ova tehnologija ne samo da pruža rezultate, već je i iznimno ugodna. Svaki tretman traje samo 30 minuta, a iskustvo je potpuno bezbolno.

Zašto odabrati Studio za kozmetiku?

S tradicijom koja seže od 1996. godine, Studio za kozmetiku je sinonim za kvalitetu i stručnost u njezi lica i tijela. Dok kontinuirano pratimo i implementiramo najnovije trendove i tehnologije, kao što je Celluma PRO, također smo posvećeni pružanju klasičnih tretmana lica koji su ostali omiljeni kod naših klijentica.

Svaki naš tretman je prilika za osvježenje i opuštanje, pružajući utočište od svakodnevnog stresa. Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima i opremi možete biti sigurni u najbolje rezultate svakog puta.

Pozivamo vas da isprobate Celluma PRO i naše ostale usluge. Od klasičnih tretmana lica do masaža, depilacija i maloprodaje profesionalne kozmetike Dr. R. A. Eckstein, naš studio je vaša oaza njege i ljepote.

Otkrijte dobrobiti koje donosi više od dva desetljeća iskustva i strasti prema njezi kože. Zakažite svoj termin još danas!

OCIJENI