OCIJENI

Sa sigurnošću do vozačke dozvole

Objavljeno: 29.10.2018. 13:36

Koliko je važno imati dobro znanje o prometnim znakovima i propisima kao i dobrog instruktora sa dugom tradicijom poslovanja Autoškola AK Miramare svakako jedna je od takvih. Prvotno je 1955. godine osnovan auto klub Miramare, a u rujnu iste godine autoškola. U svom dugogodišnjem poslovanju ono čime se autoškola AK Miramare svakako može pohvaliti su instruktori koji su ključni u obučavanju polaznika škole.

Kako prenijeti znanje od iznimne je važnosti posebice jer je instruktor osoba koja vas usmjerava ka ispravnoj vožnji kao i sigurnosti koju vam pruža tijekom cijele vožnje. Koliko je bitno steći samu sigurnost tijekom vožnje i sposobnost u kojem se trenutku preusmjeriti i gdje instruktor je taj koji svoje znanje prenosi na vas. Mnogi smatraju da je prilikom podučavanja u vožnji bitan automobil, no to je u stvari manje bitno nego li osoba koja vas podučava. Autoškola AK Miramare u svojoj školi raspolaže sa 6 automobila od kojih je jedan prilagođena za obuku osoba sa invaliditetom te 3 motocikla.

  S osposobljavanjem osoba sa invaliditetom Autoškola AK Miramare nastoji pružiti mogućnost dobivanja vozačke dozvole i onima kojima je to manje moguće, a htjeli bi da lakše i jednostavnije  sudjeluju u aktivnostima svakodnevnog života. U sklopu auto kluba ukoliko zatrebate i pomoć prilikom kvara automobila možete se obratiti njihovom vlastitom autoservisu. Usluge autoservisa, vuklanizera i autoelektričara uz nadasve visoku stručnost, profesionalnost iza kojeg stoji iskustvo djelatnika te sam stav prema poslu uz dogovoren i obavljen posao usmjeriti će vas i na nedostatke kao i ostale potrebne intervencije na vozilu kojih uopće niste svjesni. Učlanjenjem u autoklub Miramare osiguravate si razne pogodnosti vezane za vrhunsku uslugu za vaše vozilo  ili osiguranje te pružanje asistencije na cesti. Članovi auto kluba Miramare ostvaruju i članske pogodnosti na temelju općih uvjeta ostvarivanja članskih pogodnosti HAK-a.Također prilikom učlanjenja u članstvo auto kluba Miramare možete učlaniti i svoju obitelj gdje će svaki član moći koristiti sve pogodnosti neovisno o  drugim članovima obitelji. Uplatom  obiteljske članarine ovisno o paketu, Start, Optimum ili Europa, pojedini članovi vaše obitelji mogu postati članovi HAK-a uz izdatu člansku iskaznicu. U koliko posjetite web stranicu Autoškole AK Miramare imati ćete mogućnost testiranja svog znanja i rješavanja online ispita prije početka same obuke vožnje. Također u autoškoli AK Miramare možete isprobati i stimulator vožnje u svim uvjetima vožnje, bila noć, kiša, magla, naselje, autocesta kao i mali, srednji i veliki intezitet prometa. Povjerenje i sigurnost prije svega, autoškola AK Miramare.

OCIJENI