OCIJENI

Prevođenje teksta na engleski njemački- službeni prevoditelji pristupačne cijene ovjereni i neovjereni prijevodi!

Objavljeno: 12.12.2018. 13:44

Vrhunski sudski tumači i prevoditelji za 16 EU jezika ,izvorni govornici. Svi su licencirani sudski tumači i prevoditelji.
Vršimo ovjerene prijevode svih stručnih tekstova iz svih područja ( medicina ,pravo ,ekonomija elektrotehnika strojarstvo...) kao i prijevode svih vrsta dokumenata (rodni list ,putovnica ,osobna iskaznica ,domovnica ,diploma ,svjedodžba ...) ,brzina, kvalitete i povoljne cijene ,dostava za područje Zagreba izvan Zagreba pouzećem. Besplatna procjena troškova prijevoda.

NISTE SIGURNI?
KONTAKTIRAJTE NAS!


Niste sigurni u stilsku i jezičnu ispravnost svog teksta? Kontaktirajte nas! Nazovite nas,  pošaljite mail, ili parkirajte na besplatnom parkingu 20 metara od našeg ureda i navratite do nas. Naš tim će rado pogledati Vaše dokumente!

OBAVITE SVE ON-LINE!
ZATRAŽITE BESPLATNU PONUDU ON-LINE!

Obavite sve iz svog doma ili ureda! Ispunite zahtjev za besplatnu ponudu on-line i priložite mu dokument koji trebate prevesti. U vrlo kratkom roku dobit ćete preciznu ponudu s točnim izračunom troškova!

Prijevod ne uzimamo u obradu ako nam ga ne potvrdite mailom (ne navedete podatke koje smo Vaz zamolili).  Što nam prijevod kasnije potvrdite, to je veća vjerojatnost da ćemo morati pomaknuti rokove. Molimo Vas, imajte to na umu, osobito ako su Vam prijevodi hitno potrebni Moguće prijevode rješavamo odmah, zahtjevne vrlo brzo (u dogovorenom roku), ali za čuda nam je potrebna i Vaša pomoć!
Hvala Vam na razumijevanju i suradnji!

Sudski tumač za engleski
Sudski tumač za njemački
Sudski tumač za talijanski
Sudski tumač za srpski
Sudski tumač za češki
Sudski tumač za rumunjski
Sudski tumač za francuski
Sudski tumač za ruski
Sudski tumač za bugarski
Sudski tumač za makedonski
Sudski tumač za španjolski
Sudski tumač za makedonski
Sudski tumač za slovenski
Sudski tumač za slovački
Sudski tumač za mađarski
Sudski tumač za hrvatski

Vaša

Ad Acta

OCIJENI