OCIJENI

OVJERENI PRIJEVOD ENGLESKI NJEMAČKI TALIJANSKI RUMUNJSKI FRANCUSKI ČEŠKI I SRPSKI JEZIK - ZAGREB

Objavljeno: 12.12.2018. 13:49AD ACTA PRIJEVODI D.O.O. 16 JEZIKA NA JEDNOM MJESTU!
Tim vrhunskih sudskih tumača i prevoditelja za Vas obavlja usluge ovjerenih i neovjerenih prijevoda, te lekture i korekture svih vrsta dokumenata, kao i usmenih/simultanih prijevoda!


Trebate li prevoditelja za neki od naših 16 jezika, na pravom ste mjestu! Tim vrhunskih prevoditelja i sudskih tumača osigurat će da Vam se isporuči prevedeni tekst čiji stil i smisao u potpunosti odgovaraju izvorniku, te koji je stilski i jezično besprijekoran!

Sudski tumač za NJEMAČKI  jezik uvezuje prijevod s izvornikom ili kopijom izvornog teksta. Za narudžbu ovjerenog prijevoda potrebno je stoga dostaviti ili izvornik ili kopiju izvornika.

Na jednostavan upit e-poštom na info@prijevodiadacta.com ili on-line narudžbom putem naše web stranice ,
www.prijevodiadacta.com  odmah šaljemo informativnu ponudu o cijeni i roku izrade prijevoda (svi dokumenti građana  mogu biti gotovi u roku 1-2 radna dana).

Prijevod ne uzimamo u obradu ako nam ga ne potvrdite mailom (ne navedete podatke koje smo Vaz zamolili).  Što nam prijevod kasnije potvrdite, to je veća vjerojatnost da ćemo morati pomaknuti rokove. Molimo Vas, imajte to na umu, osobito ako su Vam prijevodi hitno potrebni Moguće prijevode rješavamo odmah, zahtjevne vrlo brzo (u dogovorenom roku), ali za čuda nam je potrebna i Vaša pomoć!
Hvala Vam na razumijevanju i suradnji!

Vaša

Ad Acta

Lokacija ureda : ULICA GRADA VUKOVARA 222 ,TEL:+ 385 1 3778002 FAX:+ 385 1 6110038
LOKACIJU MOŽETE VIDJETI NA     KARTI  U NEPSREDNOJ BLIZINI UREDA JE UVIJEK DOSTUPAN  PARKING A I NALAZIMO SE U NEPOSREDNOJ BLIZINI MINISTARSTVA PRAVOSUĐA I I OPĆINSKOG SUDA U VUKOVARSKOJ ULICI

Sudski tumač za engleski
Sudski tumač za njemački
Sudski tumač za talijanski
Sudski tumač za srpski
Sudski tumač za češki
Sudski tumač za rumunjski
Sudski tumač za francuski
Sudski tumač za ruski
Sudski tumač za bugarski
Sudski tumač za makedonski
Sudski tumač za španjolski
Sudski tumač za makedonski
Sudski tumač za slovenski
Sudski tumač za slovački
Sudski tumač za mađarski
Sudski tumač za hrvatski

OCIJENI