OCIJENI

PE OPTILine - Šator za zabave

2 pregleda/dan | Objavljeno: 23.05.2020. 21:42

Party šatori pogodni su za zabave, promocije, izložbe, vjenčanja, razna događanja i druge prigode u kojima se gosti mogu zaštititi od hladnoće, kiše, vjetra i sunca. Šator iz linije OPTILine ima visoku razinu stabilnosti zahvaljujući podnim okvirima i pojačanjima u krovu. Pruža pouzdanu zaštitu čak i u danima s ekstremnim vremenskim uvjetima.
Posebno robusne čelične cijevi su potpuno pocinčane te su na taj način zaštićene od korozije. Šavovi unutar cerade zavareni su postupkom visoke temperature - čak i obilna kiša ne prodire u unutrašnjost.
Šator je namijenjen svima koji traže polu – profesionalnu kvalitetu po prihvatljivoj cijeni.
Dostupni u bijeloj boji, dimenzija: 3 x 4 m, 3 x 6 m, 4 x 6 m, 4 x 8 m, 5 x 10 m, 6 x 12 m

http://www.moj-sator.com/

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3777 892 01 3777 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI