OCIJENI

ON-LINE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

Objavljeno: 18.11.2019. 10:02

Oduvijek smo bili oduševljeni načinom podučavanja u zapadnim zemljama, posebice u Americi. Već gotovo dva desetljeća njihovim učenicima i studentima online dvosmjerna komunikacija i podučavanje predstavlja nešto sasvim uobičajeno. Vođeni svjetskim primjerima tim entuzijasta koji se već 15 godina bavi obrazovanjem i novim tehnologijama u Hrvatskoj osmislio je e-škola platformu.

Izrađen po uzoru na sustav obrazovanja u Americi, način podučavanja kroz e-platformu je zapravo vrlo jednostavan i user friendly, a svim korisnicima je omogućena dvosmjerna komunikacija u stvarnom vremenu. Polaznici koji se pripremaju za ispite državne mature mogu komunicirati s profesorima na moderniziran i njima blizak način – preko online chata!



Maturanti se dijele na virtualne razrede prema predznanju te sve prate iz udobnosti svog doma, a moguće je izabrati i klasične pripreme – u učionici. Ono što je bitno naglasiti je da svi polaznici prolaze apsolutno iste pripreme bez obzira koju opciju odabrali, online ili u učionici. Velika prednost ovog oblika učenja je dostupnost snimke priprema koju, u slučaju da ste spriječeni prisustvovati, imate mogućnost naknadno pregledati te tako spriječiti zaostatke za kolegama iz svog virtualnog razreda.

Virtualni razred s pravim učenicima

U Hrvatskoj se tek zadnjih nekoliko godina budi svijest o prednostima online učenja i poučavanja, a upravo e-škola je omogućila maturantima na području cijele Hrvatske da izaberu način na koji se žele pripremati za ispite državne mature. Hoće li to biti tradicionalni pristup u učionici ili onaj moderniziran, u njihovom virtualnom razredu, odlučuju sami. Pripreme su sada dostupne svuda, a jednostavnim klikom miša maturanti iz najudaljenijih lokacija mogu sve pratiti bez napornih putovanja.



Današnje generacije maturanata odrasle su u vrijeme korištenja moderne tehnologije i online učenja te im ovaj oblik priprema za ispite državne mature nudi niz prednosti kao što su individualan pristup učenju, učenje u poznatom i ugodnom okruženju, ušteda troška prijevoza i vremena…

Još jedna od prednosti je što su materijali za učenje i vježbe odmah dostupni za preuzimanje!

Više na: www.e-skola.hr

OCIJENI