OCIJENI
Adresa: Varšavska 17
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 5515 874 01 5515 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.andragog.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16 sub: 8-13
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Sveučilište, veleučilište, visoka škola, fakultet
Škola s posebnim uvjetima obrazovanja
Ključne riječi: pučko učilište - učilište Zagreb - program obrazovanja i usavršavanja - program prekvalifikacije - Farmaceutski tehničar - Fizioterapeutski tehničar - Sanitarni tehničar - Zdravstveno laboratorijski tehničar
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Pučko otvoreno učilište Andragog ustanova je koja se bavi obrazovanjem odraslih kroz programe prekvalifikacije, srednjoškolska obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja.

Učilište je osnovano 2001. godine, a pod ovim vodstvom poslujemo od 2007. godine.

Kao ustanova čija je primarna djelatnost obrazovanje radno sposobnog stanovništva, pratimo potrebe tržišta rada (hrvatskog ali i inozemnog) te kontinuirano radimo na izradi programa u svim obrazovnim sektorima.Misija Učilišta je zadovoljenje obrazovnih potreba pojedinaca, te promocija važnosti cjeloživotne zapošljivosti.

Naša vizija je ponuditi punu uslugu cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja. Cjeloživotno obrazovanje treba kontinuirano usklađivati s ubrzanim gospodarskim, tehnološkim ali i socijalnim promjena. Pružiti priliku ne samo za stjecanje novog zanimanja ili nadogradnju već postojećeg nego i podršku u planiranju i razvoju karijere. Doprinijeti održivosti i ponovnoj uključivosti što većeg broja radno sposobnog stanovništva na tržište rada.Dugogodišnjim radom smo se istaknuli kao jedno od vodećih učilišta jer zadovoljavamo kriterije i potrebe svih kvalifikacijskih struktura.

Kroz inovativan pristup nastavi i stručan kadar, omogućavamo polaznicima da potrebna strukovna zanimanja kod nas završe bez straha i predrasuda i izađu iz učilišta sa znanjem, sposobnošću i spremnošću kreirati svoju budućnost u novom, boljem smjeru.Nastava se održava u suvremeno opremljenim kabinetima i učionicama za teorijsku i praktičnu nastavu gdje stavljamo naglasak na unapređenje kvalitete i nove tehnologije.

Budite i vi jedan od onih koji kreira svoj život u dobrom smjeru!

Za više informacija posjetite našu Web stranicu.

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5515 874 01 5515 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI