Tražite unikatnu haljinu koja će očarati sve oko Vas? Zablistajte u haljinama Ivice Skoke

Objavljeno: 26.2.2019. 9:24

Kada spomenete gala i svečane haljine, zasigurno Vam prvo na pamet padne brend Ivica Skoko. Brojne su prigode u životu u kojima želite zablistati i očarati prvo sebe, a onda i sve koji Vas okružuju. Kod nas u Atelieru možete pronaći haljinu koju ste oduvijek željeli. Upravo se zato svakoj klijentici posvetimo i slušamo njene želje kako bi na kraju otišla zadovoljna i sretna. Ako tražite svečane ili gala haljine, ovo je pravo mjesto za Vas. Njegujemo individualni pristup i osluškujemo želje te prema tome stvaramo Vašu bajku. Ono što posebno ističemo jest da su haljine unikatne te ako i ponavljamo izradu takve haljine, opet je personaliziramo i time stvorimo posebnu priču upravo za Vas.

       

Od posebnih događaja u životu, složili biste se da je vjenčanje zasigurno jedno od njih. Smanjite dodatni stres i prepustite se u naše sigurne ruke, jer vjenčana moda naša je specijalnost. Potrudit ćemo se pomoći Vam svojim stručnim savjetima te Vam olakšati dodatan stres koji je neizbježan kod organizacije vjenčanja.
Kod nas u Atelieru Ivica Skoko možete si uštedjeti vrijeme i novac jer nudimo kompletnu uslugu. Osim što Vam pomažemo stilističkim savjetima, pobrinut ćemo se da Vas uputimo u sigurne ruke naših suradnika hair stilista koji će se zasigurno dobro pobrinuti za Vas. Kako bi zaokružili cjelokupni izgled, nudimo usluge make up-a kao i savjete gdje kupiti ostale modne dodatke.

Ivica Skoko priznati je hrvatski modni dizajner čija je 18-godišnja karijera bazirana na čvrstom i upornom radu. Sve do danas Ivica Skoko u svojih 18 godina karijere realizirao je mnoge velike modne revije ne samo u svojoj domovini već i u inozemstvu. Također je poznat i kao veliki miljenik dama s hrvatske javne scene koje možemo ne tako rijetko vidjeti u njegovim kreacijama na raznim javnim događanjima. Posjetite nas u Zagrebu, u Vlaškoj 79 i uvjerite se u našu kvalitetu.