OCIJENI

Otkrivamo što je to Hepi asistencija i kako vam može pomoći

Objavljeno: 6.9.2022. 14:44

Postojeći Hepi kupac ima pravo korištenja pogodnosti Hepi asistencije aktivacijom proizvoda.

Hepi je električna energija za vaš dom bez ugovorne obveze i s dodatnim pogodnostima.


Aktivacija Hepi asistencije je poprilično jednostavna: zatražite online. Sve što morate napraviti je pripremiti OIB i šifru kupca koja se nalazi na vašem Hepi računu. Nakon zaprimanja potpisanog zahtjeva, s prvim danom u mjesecu započinju vaše Hepi pogodnosti, a traju narednih 12 mjeseci.


Što sve možete s Hepi asistencijom?

Hepi asistencija ima dva paketa: Pomoć u kući i Pomoć na cesti.

Pomoć u kući sadrži usluge bravara, stolara, staklara, električara i vodoinstalatera. Te usluge možete koristiti višekratno tijekom godine, a limit paketa je 1.200kn (kumulativno gledajući). Odnosno, možete potrošiti 1.200kn na neke od ovih usluga. Samo nazovite agenta Hepi asistencije na besplatni broj 0800 1814, opišite mu kvar ili štetu te će on za vas organizirati intervenciju. Usluga se izvršava izlaskom na teren unutar 45 minuta te popravkom kvara.

Paket Pomoć na cesti nudi jednokratnu besplatnu pomoć na cesti, jednokratni besplatni prijevoz do najbližeg servisa unutar RH i neograničeno korištenje aplikacije Putni Anđeo. Ako se nađete u situaciji da vam se vozilo pokvarilo, nemarno ste rukovali ili ste sudjelovali u prometnoj nesreći, slobodno nazovite agenta ili unutar aplikacije Putni Anđeo zatražite intervenciju na teren.


Koliko ćete morati izdvojiti za Hepi asistenciju?

Odaberete li oba Hepi paketa, Pomoć u kući i Pomoć na cesti, izdvojit ćete mjesečno samo 24 kune i 85 lipa, u čiju je cijenu već uračunat PDV. Naknada će biti obračunata na Hepi računu što čini cijeli proces plaćanja jednostavnim.


Trajanje ugovora

Ugovor traje 12 mjeseci, a nakon toga se produžuje za narednih 12 mjeseci, ako nijedna od ugovornih strana nije 30 dana prije obavijestila pisanim putem da želi prekinuti ugovor.

Sve što vas dodatno zanima o Hepi asistenciji (HEPI - Želim hepi asistenciju), možete upitati njihove agente koji će susretljivo i stručno odgovarati na sva vaša pitanja.

OCIJENI