OCIJENI

M-hepi aplikacija

Objavljeno: 6.9.2022. 14:41

M-hepi je besplatna aplikacija koja daje mogućnost Hepi kupcima pregleda računa i uplata, plaćanja računa kreditnim i debitnim karticama te pregleda potrošnje.

Brojne su prednosti ove aplikacije koju možete koristiti nakon nadasve jednostavne registracije i stvaranja korisničkog računa, nakon koje slijedi prijava u sustav.


Koje su prednosti M-hepi aplikacije?


  1. Pregled podataka o ugovorima i tarifnim modelima

Ako vam je slučajno ostala bilo koja nedoumica oko vaših ugovora ili ugovorenih tarifnih modela, u M-hepi aplikaciji možete detaljno pogledati vaše podatke kako bi sve bilo ispravno.


  1. Pregled potrošnje u proteklim mjesecima

Volite li gledati i pratiti koliko ste potrošili električne energije kako biste bili organizirani i znali točno koliko će vas doći račun, m-hepi je prava aplikacija za vas. Omogućava vam pregled vaše ukupne potrošnje u svim mjesecima kako biste lakše usporedili ili samo pratili vašu potrošnju.


  1. Online pregled računa i uplata

Osim što možete pratiti vašu potrošnju, možete pratiti i sve vaše račune, kao i pristigle uplate kako biste bili ažurni u plaćanju.


  1. Plaćanje računa kreditnim i debitnim karticama

Pregledali ste, popratili svoje račune – u m-hepi aplikaciji ih možete i direktno platiti. Aplikacija pruža jednostavan način za plaćanje kako biste uvijek na dlanu imali sve što vam treba za upravljanje svojom električnom energijom.


  1. Bodovi

Kada ste sve to kvalitetno odradili, preostaje vam još uživati u bodovima. Učlanite se u Hepi klub i skupljanjem bodova dodatno uštedite. Članovi Hepi kluba mogu postati svi Hepi kupci koji primaju račune e-mailom. Ako još ne primate svoj račun za struju putem e-maila, možete to zatražiti na hepi@hep.hr.M-hepi je jedna od onih aplikacija koja zaista nagrađuje svoje vjerne korisnike. Krasi ju jednostavnost i preglednost te osim što je user friendly, ona je sigurna i praktična aplikacija za sve one koji vole biti digitalni. Dostupna je za IOS i Android uređaje. Vaša električna energija može vam biti dostupna na dlanu.OCIJENI