OCIJENI

Jačanje i održavanje imuniteta uz bioenergiju

Objavljeno: 18.8.2020. 16:05

Bioenergija je alternativa klasičnoj medicini u liječenju određenih područja našeg imunološkog sustava. Bioenergijom se učinkovito tretira slabost imuniteta koja se očituje kroz nekoliko simptoma, poput:

  • Bronhitisa
  • Učestale angine
  • Prehlade
  • Sezonske alergije
  • Depresije
  • Anksioznosti
  • Stresa
  • Nesanice
Kako poboljšati svoj imunitet na prirodan način, doznajte u nastavku teksta. 

Što je bioenergija?

Energija je svuda oko nas, a nazivi koji se primjenjuju za ovu pojavu ovise o kulturi i dijelu svijeta. Neki ju zovu chi, prana ili čak životna sila. Bioenergija je tjelesna energija koju posjeduju sva živa bića. Ona se ne gubi, već prelazi iz jednog oblika u drugi. Bioenergija označava korištenje čovjekove vlastite energije za izlječenje određenih stanja. Radi se o neinvazivnoj terapiji koja potiče tijelo, um i duh na vrlo jednostavan, nježan i učinkovit način.

Bioenergetičar usmjerava energiju koja je potrebna vašem tijelu kako bi tijelo samo sebe izliječilo. Tako postiže sklad i uravnoteženost energije u cijelom tijelu. Bioenergetičar ne negira klasičnu medicinu, on joj pomaže. Ovo je vrsta liječenja koje nema nepoželjnih efekata i primjećuje se sve češće korištenje bioenergetskih usluga u svijetu.

Važnost imuniteta
Oslabljeni imunitet može biti uzrokom mnogih bolesti i to posebice virusnih i bakterijskih. Bioenergija je metoda liječenja koja najbolje rezultate postiže upravo kod jačanja imuniteta. Na ovaj način se može riješiti problem loše cirkulacije, disanja, ali i raznih psihičkih tegoba kao što je anksioznost, depresija, gubitak živaca i neuravnoteženost uma. Kroz terapiju bioenergije mogu se postići efekti poput: ojačanog imuniteta, više svakodnevne razine energije, ali i prirodne regeneracije živčanog sustava. Mnogo toga naravno ovisi i o otvorenosti i samosvijesti pacijenta koji mora biti spreman prihvatiti i promijeniti dio svog životnog stila kako bi on sam postao uravnotežen i stabilan.

Utjecaj modernog doba na imunitet

Današnji svijet je užurban i stresan, a čovjek rijetko pronađe vrijeme samo za sebe gdje će se vratiti prirodi i opustiti. Nema vremena za tišinu, mir i harmoniju jer uvijek ima još neku obavezu za odraditi ili još neko mjesto na kojemu se mora pojaviti taj dan. Osluškivanje svojih potreba i promjena životnog stila nužno je ako na prirodan način želite ojačati svoj imunitet. Bioenergija je tu da potakne tu promjenu uravnoteženjem energetskih razina u tijelu.

Nismo svjesni akumulirane energije koja nas čini živima, održava nas u stanju dobrog zdravlja i iscjeljuje nas kada je naše zdravlje narušeno. Mnoge imunološke smetnje možete izbjeći poboljšanjem vlastitog načina života i u suradnji sa strukom bioenergije. Na sve nedoumice vam može odgovoriti 30 godina iskustva bioenergetičara Đure Bajića. O gospodinu Bajiću pišu i pisali su brojni strani mediji, a o njegovom radu možete se uvjeriti i na televizijskim kanalima. Njegovu pomoć potražili su brojni visokoobrazovani ljudi, poput liječnika opće prakse, profesora, psihijatara i psihologa, što samo potvrđuje kvalitetu njegova rada.

Fotografija: Pixabay

OCIJENI