OCIJENI
Adresa: Ogrizekova 5
10000 Zagreb
Telefon:
01 2320 084 01 2320 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.kostanjevec.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Dimnjačar, Čišćenje dimnjaka, Sanacija dimnjaka
Ključne riječi: dimovodni sustavi - sanacije dimnjaka - edukacija dimnjaci - neispravni dimnjaci - proizvodi za dimjačare - proizvodnja dimovodnih sustava - projektiranje dimovodnih sustava - ugradnja dimnjaka u novogradnju- Vaillant - Junkers-Beretta-Viessmann-Conti-Senko-Viševica komp-Centrometal-Skoberne-Coxgeelen - edukacije o dimovodnim sustavima - edukacije o obnovljivim izvorima energije - trgovina pribora za dimnjake - senko štednjaci i kamini
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Kostanjevec dimovodni sustavi prije svega je obiteljska tvrtka koja je utemeljena 1994. g. kao radionica za izradu dimovodnih cijevi i koljena za plinske aparate VAILLANT, JUNKERS, BERETTA i VIESSMANN. Otada aktivno se bavimo problemima struke te kao takvi vodeća smo tvrtka u sanacijama dimnjaka u Republici Hrvatskoj. Za naizgled nerješive probleme dimovoda kao što su pomaci, promjeri i prijelazi, tvrtka Kostanjevec dimovodni sustavi svojom stručnošću sigurno će naći optimalno rješenje. Izrada i montaža dimovodnih cijevi za turbo i kondenzacijske aparate, sanacija poroznih dimnjaka, montaže dimovodnih sustava u novogradnji, izrada proračuna dimovodnih sistema i pomoć pri projektiranju strojarskih instalacija, obnovljivi izvori energije, trgovina dimovodnim  priborom i pećima na kruta goriva i bio masu samo su neke od djelatnosti kojima se tvrtka bavi. Uz sve navedeno unutar tvrtke djeluje edukativni centar u kojemu se redovito održavaju prezentacije o svim problemima i novosti oko ove grane djelatnosti.

Želja za sigurnošću, zadovoljstvom i udobnošću dobiva sve veće značenje prilikom gradnje kuće i planiranja stambenog prostora. Jer naknadne promjene, u pravilu su loši kompromisi i stvaraju visoke troškove. Upravo zbog toga tvrtka KDS s svojim partnerima pruža ekonomičnija, djelotvornija i učinkovitija rješenja za vaše stare sustave grijanja. U suradnji  s svojim partnerima tvrtkama Centrometal  (proizvođača kotlova i peći, tvrtkom Jeremias (vodećim europskim proizvođačem dimovodnog pribora različitih namjena) i tvrtke Viševica u mogućnosti vam je ponuditi "ključ u ruke" rješenja za sve vaše probleme grijanja. Prednosti jedne ovakve organizacije su suradnja velikih i malih, široki raspon educiranih i osposobljenih ljudi za svu problematiku ove grane djelatnosti, bolji pristup i lakši izbor specijaliziranih usluga, mogućnost umrežavanja i na kraju ono najvažnije zaštita krajnjeg korisnika.

Slobodno posjetite našu web stranicu. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI