OCIJENI
Adresa: Brezovička 21c
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6545 777 01 6545 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.fic.hr
https://www.facebook.com/ficdoo/
https://www.instagram.com/fic_doo/?hl=hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
sub: 8-14
Djelatnosti: Podne i zidne obloge - prodaja
Ključne riječi: keramika - keramičke pločice - imitacija parketa - imitacija kamena - velikoformatna keramika - nosači za pločice - distanceri - ljepilo za keramiku - ljepilo za polaganje keramike - flexibilno ljepilo - silikon - fugir masa - aluminijski profil - profil u boji - kamin - kamin na drva - ložište - palex - ecopalex - palazzeti - cerdomus - polisceramica - cifre ceramica - izolacija - hidroizolacija - teracoprofili-argenta-
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vrhunski proizvodi za uređenje Vašeg interijera dolaze uz cjelovitu i jedinstvenu uslugu.

Od 1992. godine 50 naših zaposlenika dijeli isti cilj: biti najbolji u ponudi i ugradnji pomno odabranog asortimana i u svakom trenutku biti od pomoći našim kupcima koji su se upustili u avanturu uređenja doma.

Vizija kojoj težimo je zadovoljstvo svih naših kupaca, a kvaliteta i brzina obavljanja posla naše su niti vodilje.

Cjelovita i jedinstvena usluga

F.I.C. d.o.o. već 30 godina gradi svoj put s Vama. Tvrtka je u početku djelovala kao obiteljsko poduzeće u malom prostoru od svega 40 m2. Godine 2006. seli se u novi izložbeno-prodajni salon koji se danas prostire na 450 m2 u sklopu kojeg se nalazi i 300 m2 zatvorenog te 10.000 m2 otvorenog skladišta. Također, ponosni smo što je ukupna brojka educiranih i stručnih zaposlenika dosegla 50 te što je atmosfera i dalje poprilično obiteljska.

F.I.C. d.o.o. bavi se uvozom, prodajom i ugradnjom keramike, kamena i kamina. S obzirom na to, primarna misija tvrtke je omogućiti kupcima i/ili investitorima veći i kvalitetniji izbor robe te uz stručno osoblje svakom klijentu pomoći odabrati ono što je kvalitetno, moderno, dostupno te prihvatljivo kako bi se njihove želje, odnosno potrebe što prije i lakše ispunile.

30 godina tradicije

Kvalitetnom uslugom i prodajom tvrtka F.I.C. već dugih 30 godina uspješno zadovoljava potrebe kako obiteljskih kuća i vikendica, tako i zahtjevnijih objekata kao što su stambene zgrade, proizvodni pogoni, poslovne hale, hoteli ili sl.. Ekološki je osviještena te se svakodnevno poduzimaju odgovarajuće mjere za smanjenje onečišćenja okoliša na terenu, ali i unutar samog poduzeća. Također, nastojimo optimizirati korištenje energije te se na taj način dodatno zalažemo za očuvanje okoliša i zaštitu klime.

Ono na što smo posebno ponosni je činjenica da svakim danom raste broj zadovoljnih kupaca, obrtnika, te malih i velikih tvrtki koji su zadovoljni uslugom i koji su zbog iste ostali vjerni F.I.C.-u. To je i vizija samog poduzeća – biti najbolji u ponudi i ugradnji pomno odabranog, kvalitetnog i raznolikog asortimana keramičkih pločica, kamena i kamina te u svakom trenutku biti u mogućnosti pomoći kupcima koji su se upustili u avanturu uređenja interijera ili eksterijera.

Stabilnost i postojanost

Stabilnost i postojanost u poslovnom razvoju proizlaze iz poštivanja načela kvalitete te korektnost u poslovanju. Za pouzdanog partnera smatraju nas maloprodajni kupci te investitori i arhitekti većih i zahtjevnijih projekata, a u prilog tome govori i referentna lista.
Zadovoljstvo svih naših kupaca, kvaliteta, brzina obavljanja posla te jedinstvena ponuda „ključ u ruke“ naše su niti vodilje.

Pozivamo Vas da nam se obratite s povjerenjem te da dopustite da budemo dio Vašeg projekta!

Čekamo Vas u našem salonu na samom ulazu (izlazu) u grad u sklopu kojeg Vam je dostupan i besplatan parking.

Ponosni smo na suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI