OCIJENI
Adresa: Palinovečka ulica 25A
10000 Zagreb
Mobitel:
095 8158 171 095 8158 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://kalapresence.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8 - 17
Djelatnosti: Marketinška agencija, marketing agencija
Ključne riječi: Marketing, digitalni marketing, social media, društvene mreže, Facebook, instagram, LinkedIn, SEO optimizacija, affiliate marketing, google ads, content creator, content
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

S jedne strane mladost i kreativnost, s druge strane stručnost i iskustvo, a povrh svega velika motiviranost i posvećenost. To su riječi kojima bih opisao svoj tim i mislim da je to kombinacija karakteristika koji svaki šef – a i klijent – može poželjeti. Zapravo, znam da jest.

Mi smo digitalna agencija koju pokreće upravo takav tim mladih, ali iskusnih stručnjaka. Zajedno smo rasli, širili se, gradili i nadograđivali svoje usluge, usavršavali se i, za svoje klijente – dominirali. Dominacija je riječ koja se provlači kroz cijelo naše poslovanje i kroz rad kojeg obavljamo za klijente, a na kraju krajeva, dominacija je ono što obećavamo i sebi i njima. Ali za nas to nije samo obična riječ, nešto što govorimo da zvučimo opasno. U Kali Presence je to poput lajtmotiva koji nam je u isto vrijeme pokretač i motivator, ali i krajnji cilj svakog projekta.

Dominacija je riječ koja kod nas označava i timski rad. Jer bez timskog rada teško da bismo danas bili agencija kakva jesmo ili mogli pričati o dominaciji. Kod nas je svatko autoritet u svom području rada, ali isto tako zna kako svoja specifična znanja i strategije integrirati zajedno s ostatkom tima, te stvoriti jedan master plan kojim ćemo – a što drugo nego – izdominirati.

Pa krenimo onda. Dobrodošli u Kalu Presence!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI