OCIJENI
Adresa: Strojarska cesta 2
10000, ZAGREB
Mobitel:
098 288 642 098 288 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.babylaurashop.com/
Djelatnosti: Bebe i djeca
Ključne riječi: oprema za bebe, roditelji, djeca, podloga za igranje, košara za veš, prematalica, presvlaka, sjedalica za kupanje, vreća za igračke,kutija za igračke, ručnik s kapuljačom, Angelcare, Lulujo, Mimos
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na BabyLaura stranice!

Mi smo BabyLaura internet trgovina. Laura je naša ljubav, a BabyLaura trgovina je naša strast.

BabyLaura priča počinje s našim roditeljstvom. Kao i sve zanimljive i dobre priče, počinje spontano i praktično. U nastojanju da budemo najbolji roditelji, da postanemo Supermama i Supertata, osim neograničene količine ljubavi, strpljenja, kompromisa i odricanja, bilo je potrebno izabrati i dobru podršku u pomagalima koja se nameću kao potrebna svim roditeljima. U tom izboru, kao i svi roditelji, imali smo puno promašaja, ali povremeno se dogodio i poneki biser, onaj pogodak koji ti kaže "pa kako sam uopće mog(ao)la do sada bez ovoga!?". Većina takvih pogodaka bile su stvari i pomagala koja nismo mogli kupiti u blizini, tj. u Hrvatskoj.

I tada se rodila ideja... Ponuditi roditeljima samo prave pogotke! Ponuditi roditeljima pažljivo izabrane, specijalne, korisne, praktične i kvalitetne proizvode koji će neizbježno promašivanje svesti na najmanju moguću mjeru. Ponuditi roditeljima pomoć u obliku izbora kod kojeg ne mogu pogriješiti.

A tada smo raspoznali i cilj... Omogućiti roditeljima bezbrižni trenutak u njihovom roditeljstvu. Znate... onaj trenutak kada roditelj zna da je napravio nešto dobro za svoje dijete, trenutak nesebičnog zadovoljstva učinjenim i pruženim. Želimo biti privilegirani pružiti i tebi taj trenutak i taj osjećaj!

U tom je trenutku nastala BabyLaura.

Sami testiramo i koristimo proizvode iz naše ponude i u tom procesu postavili smo visoke i beskompromisne kriterije ocjenjivanja da li je neki proizvod dovoljno dobar za našu ponudu, a time i da li je dovoljno dobar za tvoju bebu. Naša ponuda neprekidno raste, ali nije bezuvjetna jer tek nakon što se i sami uvjerimo u kvalitetu, svrhu i praktičnost pojedinog proizvoda, pridružujemo ga u BabyLaura asortiman.

Zato, dragi roditelji, opustite se, bezbrižno uživajte u roditeljstvu uz proizvode i pomagala koje biramo za Vas, a mi ćemo za to vrijeme i dalje tražiti inovativne ideje pretočene u praktičnu funkcionalnost i ugodan dizajn te takvim proizvodima kontinuirano proširivati našu ponudu.

Zajedno s nama, postani i ti Supermama ili Supertata!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 288 642 098 288 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI