OCIJENI
Adresa: Slavonska avenija 15 a
10000 Zagreb
Mobitel:
099 8286 735, 099 6482 595, 091 6036 533 099 8286 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vatrokontrol.eu/
http://www.facebook.com/vatrokontrol

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Zaštitna, radna i medicinska obuća i odjeća
Ključne riječi: servis i prodaja vatrogasnih aparata - servis vatrogasnih aparata - prodaja vatrogasnih aparata - htz oprema - pregled vatrogasnih aparata - vatrogasni aparati Zagreb - servis vatrogasne opreme - atestiranje vatrogasnih aparata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju i Zakonom o zaštiti od požara RH, svaki poslovni prostor, stambena zgrada te vozila u vlasništvu pravnih osoba trebaju posjedovati ispravne i atestirane vatrogasne aparate (jednom godišnje). Kako nebiste plaćali visoke kazne od strane MUP-a ili inspekcijskog nadzora, nazovite nas ili nas posjetite!

Zašto baš mi? Zato što smo stručni, što imamo sve potrebne dozvole i ovlasti od vodećih proizvođača i distributera vatrogasnih aparata i opreme. Dolazimo kod Vas, preuzimamo aparate, te ih servisirane i atestirane vraćamo u najskorijem mogućem roku. Mi se brinemo o protupožarnoj sigurnosti Vaših objekata i vozila!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 8286 735, 099 6482 595, 091 6036 533 099 8286 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI