Unajmi auto i budi slobodan!

Objavljeno: 31.10.2018. 9:57

U 21. stoljeću većina ljudi koja voli putovati, prije će se odlučiti za najam automobila, nego da ide s vlastitim automobilom. Kako nam danas avio kompanije većinom nude nisko budžetne letove, isplatljivije je unajmiti automobil na destinaciji gdje stignete. Najam automobila je pogotovo isplatljiviji ako je vaš smještaj udaljen od centra grada ili želite posjetiti okolna mjesta, a gradski prijevoz vas ne može dovesti na sve željene destinacije. S unajmljenim automobilom imate slobodu kretanja, ne morate se brinuti oko cijena taksija i rasporeda gradskih autobusa, nego slobodno istraživati i uživati u svom vremenu.

Odlučite li unajmiti automobil, možete uštedjeti sa smještajem. Niste primorani rezervirati smještaj u centru grada, nego negdje nedaleko od grada gdje možete stići automobilom. Rent a car agencije omogućuju vam dovoz vozila na aerodrom na koji stižete i nećete biti primorani uzimati taksi ili autobus do smještaja. Najmom automobila nećete morati nositi svoje teške kufere u autobuse i tramvaje ili plaćati dodatno prijevoz prtljage taksi prijevoznicima. Zbog toga, svakako recite „da“ vlastitom komforu kojeg zaslužujete na putovanju ili poslovnom putu.Najam automobila je izvrsna ideja, ako živite u centru gradu i ne posjedujete automobil, a automobil koristite samo za vikend izlete ili kada želite posjetiti IKEA-u. U takvom slučaju vam se svakako isplati unajmiti automobil jer ćete platiti manje nego da posjedujete automobil. Iako se na prvi pogled vikend najam automobila čini skup, morate svakako pogledati sveukupnu sliku. Ako biste na put krenuli sa svojim automobilom svakako biste ga morali osigurati, promijeniti gume ovisno o razdoblju, pregledati ga kod mehaničara, očistiti, usisati, natankati gorivo za put, a najmom automobila za vas bi to učinila rent a car agencija. Vi biste samo trebali preuzeti ključ i automobil te bez ikakve brige krenuti na put. Takve usluge nudi i Auto usluga Toni, obrt za iznajmljivanje vozila.

Ako iznajmljujete smještaj turistima koji su stigli u Zagreb i žele posjetiti ostala Hrvatska mjesta u komforu automobila, svakako im preporučite Auto uslugu Toni, koja nudi vrhunski opremljena vozila. U slučaju da vi ne posjedujete vlastiti automobil a želite otići na poslovni put ili odmor, kontaktirajte Auto uslugu Toni, koji će vam u potpunosti izaći u susret sa svim vašim željama. Također, ako želite iznajmiti kombi za 8+1 ljudi, tu uslugu možete iskoristiti također kod Auto usluge Toni. Kako se ne biste brinuli oko mjesta preuzimanja automobila, Auto usluga Toni nudi uslugu dovoza vozila na dogovorenu adresu te odvoz vozila nakon iskorištene usluge po vrlo povoljnim cijenama.