OCIJENI

Proslava rodendana u Lugarnici

Objavljeno: 30.9.2019. 14:42

Rođendane obilježavamo samo jednom godišnje, stoga želimo taj dan proslaviti na najbolji mogući način! To je dan kada se želite zabaviti, uživati i biti u ugodnom okruženju, a sve to vam možemo omogućiti u Lugarnici.  Nudimo vam mogućnost izrade samostalnog menija u suradnji s kuharima, ili odabir između naših 5 osnovnih menija. Također, imate i mogućnost organizacije glazbe prema vlastitom ukusu, a vašim uzvanicima koji nisu iz Zagreba, pripremili smo čak 20% popusta na noćenje u našim sobama! Ako ste domaćin nekog događanja ili želite proslaviti rođendan, godišnjicu, sportski događaj, odlazak u mirovinu, ili možda vaša tvrtka želi proslaviti godišnjicu korporacije ili organizirani domjenak, mi za vas imamo prostor, atmosferu, ukusnu hranu i uslugu za ugoditi svima u vašem društvu!

Cilj nam je pružiti najbolju hranu i uslugu pod bilo kojim okolnostima, a za postizanje najbolje kvalitete, na raspolaganju je naše srdačno osoblje koje izlazi u susret svakome od vaših prijatelja i prilagođava se njihovim potrebama, kako bi slavlje prošlo u najboljoj mogućoj atmosferi.Drago nam je što možemo vidjeti da mnogi naši gosti slave rođendane u našem restoranu sa guštom. Lugarnica je dokazano izvrsno mjesto za proslavu vaših posebnih događaja u životu. Bez obzira jeste li s prijateljima ili obitelji, možemo vam organizirati bogatu proslavu rođendana po pristupačnim cijenama. Pametno i ljubazno osoblje ovdje može vam olakšati čitavu organizaciju. Zadovoljstvo nam je ugostiti rođendanske proslave vaših najmilijih. Rezervirajte prije posjeta kako bismo sve mogli postaviti prije vašeg dolaska.

Lugarnica je smještena na istočnom djelu Zagreba, samo 15 minuta od centra grada Zagreba, na prilazu svih važnih puteva kroz Zagreb. Vidimo se na adresi Čulinečka cesta 214!

OCIJENI