OCIJENI
Adresa: Varoška 48 A
10000 Zagreb
Mobitel:
091 6233 983 091 6233 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ambijentoptimus.hr
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Stambeni objekt - održavanje i upravljanje
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: Periodično čišćenje prostora za poslovne klijente,čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora , čišćenje tepiha, čišćenje tapeciranog namještaja,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama o AMBIJENT OPTIMUS

Ukratko o nama

Tvrtka
Ambijent Optimus osnovana je 18.11.2011. godine kao mala obiteljska tvrtka u vlasništvu supružnika Ane i Krunoslava Ercegovac. Cilj i namjera bila nam je pružiti usluge specijaliziranog i periodičnog čišćenja elemenata interijera koji se ne mogu očistiti standardnim sredstvima i metodama. Možemo samo zaključiti da smo uspješni u toj namjeri, što potvrđuje i veliki broj korisnika naših usluga kojima ujedno zahvaljujemo na povjerenju.

Tehnologija koju koristimo je sigurna i pouzdana.Certifikati za upotrebu priznati su od strane europskih i hrvatskih tijela za kontrolu. Kako bi čišćenje učinili boljim od standardnih metoda i sredstava za čišćenje, potrebno je koristiti specijalne strojeve koji dubinski čiste mjesta za koja mislimo da je nemoguće očistiti. Time postižemo zadovoljstvo kod svih korisnika usluga.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 6233 983 091 6233 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI